-->

Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I kitabını inceleyeceğiz. Peter V. Brett tarafından yazılan Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I kitabı 2016-07-27 tarihinde yayınlanmıştır. Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup EPSİLON YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Peter V. Brett tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I Kitabı Tanıtım Bülteni

Peter V. Brett tarafından kaleme alınmış Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Üç genç insan bir araya gelerek insanlığa son bir kurtuluş şansı sunacak, karanlığa omuz omuza göğüs gerecektir. On bir yaşındaki Arlen, küçük orman köyü Tibbet Deresi'nden yarım günlük mesafede bulunan çiftlik evlerinde ailesiyle birlikte yaşamaktadır. Ne var ki Arlen'ın yaşadığı dünyada, akşam karanlığının bastırmasıyla birlikte yerden garip bir sis yükselir ve bu sis, yaşayan tüm canlılara saldırıp karınlarını vahşice doyurmak isteyen aç nüvelikleri de beraberinde getirir. Bu korkunç iblislerle, ölümlülerin silahlarını kullanarak mücadele etmek hemen hemen imkânsızdır. O yüzden, insanların, büyülü muhafaza sembollerinin arkasına sığınıp, yaratıklar şafağın sökmesiyle beraber tekrar Nüve'ye dönene kadar koruma düzeneklerinin saldırılara dayanması için dua etmekten başka hiçbir seçenekleri yoktur. Daimi bir korku içinde yaşamanın kader olmadığını düşünmeye başlayan Arlen ise, kendini farklı bir yol izlemek zorunda hisseder. Nüveliklere karşı savaşılmalıdır! Küçük bir kasaba olan Ormancı Çukuru'nda, Leesha'nın geleceği basit bir yalan yüzünden paramparça olur. Kasaba ahalisinin gözünde küçük düşen Leesha, nüveliklerden bile daha korkutucu olan yaşlı bir Otacı Kadın'ın bakımını üstlenerek kendini kasabalıların imalı bakışlarından uzak tutmaya çalışır. Otacı'nın yanında geçirdiği uzun yıllar süresince de tehlikeli ve kadim bilgilerin koruyucusu haline gelir. Bir iblis saldırısında hem öksüz hem sakat kalan minik Rojer ise, kendini Jonglörlük sanatında geliştirip keman çalmakta ustalaşarak hayattaki kimsesizliğini unutmaya çalışır. Ne var ki sahip olduğu eşsiz yetenek, ona, gecenin karanlığı karşısında beklenmedik bir üstünlük kazandırır.


Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I


Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I Kitabı İndirme Linkleri


Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I Pdf İndirme Linkleri

Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I Yandex Disk Pdf İndir

Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I Google Drive Pdf İndir


Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I Epub İndirme Linkleri

Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I Yandex Disk Ebup İndir

Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I Google Drive Epub İndir


Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I Mobi İndirme Linkleri


Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I Yandex Disk Mobi İndir

Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I Etiketleri

Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I kitabı hakkında genel bilgiler, Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I kitabının yazarı kimdir, Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I kitabının özeti, Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I pdf indirme linki, Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I epub indirme linki, Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I mobi indirme linki, Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I kitabını indir, Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I kitabı tanıtım bülteni, Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I arka kapak yazısı, Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I kitabı kaç sayfa, Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I hangi yayınevi tarafından basıldı, Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I kitabının türü nedir, Dövmeli Adam / İblis Döngüsü I kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU