-->

Dünyayı Saran Kış Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Dünyayı Saran Kış Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Dünyayı Saran Kış kitabını inceleyeceğiz. Ken Follett tarafından yazılan Dünyayı Saran Kış kitabı 2017-03-30 tarihinde yayınlanmıştır. Dünyayı Saran Kış kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup OLASILIK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Dünyayı Saran Kış hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ken Follett tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Dünyayı Saran Kış Kitabı Tanıtım Bülteni

Ken Follett tarafından kaleme alınmış Dünyayı Saran Kış kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ken Follett'in, olağanüstü bir tarihî destan olan Yüzyıl Üçlemesi'nin birinci kitabı Devlerin Düşüşü, "panoramik ve büyüleyici bir kitap, günlerce veya haftalarca aklınızdan çıkmayacak" (USA Today) övgüleriyle uluslararası bir sansasyon yarattı. Şimdi de Dünyayı Saran Kış, tam da ilk kitabın bıraktığı yerden başlıyor: Birbiriyle ilişkili –Amerikan, Alman, Rus, İngiliz ve Gallerli– beş aile; Üçüncü Reich'ın yükselişi ile muazzam bir sosyal, politik ve ekonomik çalkantı içine giriyor. İspanyol İç Savaşı ve İkinci Dünya Savaşı'nın büyük dramları içinden geçerek Amerikan ve Rus yapımı atom bombalarının patlamasına ve Soğuk Savaş'ın başına doğru ilerliyor. Alman bir baba ve İngiliz bir anneden doğan Carla von Ulrich, hayatının bir Nazi dalgası tarafından yutulduğunu fark ediyor –ta ki büyük bir cesaret gerektiren ve muazzam ölçüde ıstırap yaratacak o işe kendini adayana kadar… Birlikte bir sırrı paylaşan Amerikalı biraderler Woody ve Chuck Dewar; köklü değişimlerin yaşandığı bir dönemde ve biri Washington'da diğeri Pasifik'in kanlı ormanlarında, birbirlerinden farklı yollar izliyor... İngiliz öğrenci Lloyd Williams, İspanyol İç Savaşı'nın ateş hattındayken Faşizm kadar Komünizmle de savaşması gerektiğini keşfediyor… Sosyal statü basamaklarını çıkmaya başlayan Daisy Peshkov, sadece popülarite ile ilgileniyor ama savaş onun da hayatını dönüştürürken kuzeni Volodya, Sovyet İstihbaratında kendine bir yer ediniyor ve bu, sadece devam eden savaşı değil gelecek savaşı da etkileyecek bir yer… "Büyük Resmi Görmek Açısından Bugüne Kadar Yazılmış En Çarpıcı Kurgulardan Biri." -The Seattle Tımes- "Kriz İçindeki Bir Dünyanın İnsanı Zorlayan Portresi." -The Washıngton Post-


Dünyayı Saran Kış Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Dünyayı Saran Kış


Dünyayı Saran Kış Kitabı İndirme Linkleri


Dünyayı Saran Kış Pdf İndirme Linkleri

Dünyayı Saran Kış Yandex Disk Pdf İndir

Dünyayı Saran Kış Google Drive Pdf İndir


Dünyayı Saran Kış Epub İndirme Linkleri

Dünyayı Saran Kış Yandex Disk Ebup İndir

Dünyayı Saran Kış Google Drive Epub İndir


Dünyayı Saran Kış Mobi İndirme Linkleri


Dünyayı Saran Kış Yandex Disk Mobi İndir

Dünyayı Saran Kış Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Dünyayı Saran Kış Etiketleri

Dünyayı Saran Kış kitabı hakkında genel bilgiler, Dünyayı Saran Kış kitabının yazarı kimdir, Dünyayı Saran Kış kitabının özeti, Dünyayı Saran Kış pdf indirme linki, Dünyayı Saran Kış epub indirme linki, Dünyayı Saran Kış mobi indirme linki, Dünyayı Saran Kış kitabını indir, Dünyayı Saran Kış kitabı tanıtım bülteni, Dünyayı Saran Kış arka kapak yazısı, Dünyayı Saran Kış kitabı kaç sayfa, Dünyayı Saran Kış hangi yayınevi tarafından basıldı, Dünyayı Saran Kış kitabının türü nedir, Dünyayı Saran Kış kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU