-->

Edebi Bilgiler ve Aruz Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Edebi Bilgiler ve Aruz Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Edebi Bilgiler ve Aruz kitabını inceleyeceğiz. Doç. Dr. Nevzat H. Yanık tarafından yazılan Edebi Bilgiler ve Aruz kitabı 2014-11-14 tarihinde yayınlanmıştır. Edebi Bilgiler ve Aruz kitabı İnceleme türünde yayınlanmış olup FENOMEN YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Edebi Bilgiler ve Aruz hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Doç. Dr. Nevzat H. Yanık tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Edebi Bilgiler ve Aruz Kitabı Tanıtım Bülteni

Doç. Dr. Nevzat H. Yanık tarafından kaleme alınmış Edebi Bilgiler ve Aruz kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Arap Dili ve Edebiyatı alanında önemli bir yeri olan belagat konusunu ana hatlarıyla ele aldığımız bu çalışma, lisans düzeyine hitap edecek şekilde kaleme alınmıştır. Konu ile ilgili pek çok Arapça ve Türkçe kitap yazılmış olup bunların pek çoğunda çok üst düzeye hitap edecek şekilde ayrıntılara yer verilmiştir. Bazı çalışmalarda ise, konunun uzmanı sayılabilecek kişilerin bile anlamakta zorluk çektiklerini bizzat ifade etmelerine yol açacak biçimde klasik tarza sadık kalınmış olduğu müşahede edilmektedir. Bu bakımdan Arap Dili ve Edebiyatı öğrencilerinin ve konuya ilgi duyanların ihtiyaç duydukları kolay anlaşılabilecek bir çalışma yapma gereğini duyduk. Klasik kaynaklardan ve yakın tarihte Arapça olarak kaleme alınmış kitaplardan yararlanılarak, bunların günümüz okuyucusunun daha kolay istifade edebileceği tarzda sunulmasından ibaret sayılabilecek bu çalışma beş bölümden oluşmaktadır: Birinci bölümde fesahat ve belagat terimleri incelenmiş, ikinci bölümde 'ilmu'l-ma'ani, üçüncü bölümde 'ilmu'l-beyan, dördüncü bölümde 'ilmu'l-bedi', beşinci bölümde ise aruz ele alınmıştır. Kitap, edebi bilgilere yeni başlayan veya bilgisini geliştirmek isteyen okuyucuları, temel kaynaklardan yararlanabilecek dizeyde bilgilendirmeyi amaçlamaktadır. Aynı zamanda ders kitabı olarak da okutulacak olması, gözden kaçan bazı hususların düzeltilmesine imkan sağlayacaktır. Meslektaşlarımın ve konu ile ilgilenenlerin eleştirileri daha iyiye varmada bize ışık tutacak ve tarafımdan şükranla karşılanacaktır.


Edebi Bilgiler ve Aruz Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Edebi Bilgiler ve Aruz


Edebi Bilgiler ve Aruz Kitabı İndirme Linkleri


Edebi Bilgiler ve Aruz Pdf İndirme Linkleri

Edebi Bilgiler ve Aruz Yandex Disk Pdf İndir

Edebi Bilgiler ve Aruz Google Drive Pdf İndir


Edebi Bilgiler ve Aruz Epub İndirme Linkleri

Edebi Bilgiler ve Aruz Yandex Disk Ebup İndir

Edebi Bilgiler ve Aruz Google Drive Epub İndir


Edebi Bilgiler ve Aruz Mobi İndirme Linkleri


Edebi Bilgiler ve Aruz Yandex Disk Mobi İndir

Edebi Bilgiler ve Aruz Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Edebi Bilgiler ve Aruz Etiketleri

Edebi Bilgiler ve Aruz kitabı hakkında genel bilgiler, Edebi Bilgiler ve Aruz kitabının yazarı kimdir, Edebi Bilgiler ve Aruz kitabının özeti, Edebi Bilgiler ve Aruz pdf indirme linki, Edebi Bilgiler ve Aruz epub indirme linki, Edebi Bilgiler ve Aruz mobi indirme linki, Edebi Bilgiler ve Aruz kitabını indir, Edebi Bilgiler ve Aruz kitabı tanıtım bülteni, Edebi Bilgiler ve Aruz arka kapak yazısı, Edebi Bilgiler ve Aruz kitabı kaç sayfa, Edebi Bilgiler ve Aruz hangi yayınevi tarafından basıldı, Edebi Bilgiler ve Aruz kitabının türü nedir, Edebi Bilgiler ve Aruz kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU