-->

Gökteki Çakıl Taşı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gökteki Çakıl Taşı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gökteki Çakıl Taşı kitabını inceleyeceğiz. Isaac Asimov tarafından yazılan Gökteki Çakıl Taşı kitabı 2019-04-05 tarihinde yayınlanmıştır. Gökteki Çakıl Taşı kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup İTHAKİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gökteki Çakıl Taşı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Isaac Asimov tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gökteki Çakıl Taşı Kitabı Tanıtım Bülteni

Isaac Asimov tarafından kaleme alınmış Gökteki Çakıl Taşı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

1950'li yılların başında, daha sonra en şöhretli serileri Vakıf ve Robot'a öncülük edecek Gelecek Tarihi öykülerini yazdıktan hemen sonra Isaac Asimov ilk romanlarını kaleme aldı. Artık hem okurlara hem de yayıncılık dünyasına kendini kabul ettirmiş büyük ustanın neredeyse tüm külliyatına egemen olan Galaktik İmparatorluk evreninin ilk uzun kurguları da böylece ortaya çıktı. Nükleer felaketin Dünya'yı yerle bir etmesinden binlerce yıl sonrasını anlatan Galaktik İmparatorluk Serisi insanlığın, galaktik medeniyet ve ilk Galaktik İmparatorluk'un doğuşuna uzanan yolculuğunun başlangıcı.   1949 yılında Joseph Schwartz, emekli, mutlu bir terziydi. Sonra bir anda kendini bambaşka bir zamanda buldu. Artık ilk Galaktik İmpartorluk'un en şaşaalı döneminde, Dünya'da çaresiz bir yabancıydı. Üstelik Dünya, galaksinin varoşu olarak görülüyordu, gökyüzünde bir çakıl taşıydı ve İmparatorluk'un 200 milyon gezegeni tarafından nefret edilen bir yerdi. Çünkü hiç kimse Dünya'nın, insanlığın doğduğu yer olduğuna inanmak istemiyordu. Joseph Schwartz, topraklarının çoğunun radyoaktiviteyle mahvolduğu, altmış yaşını aşan herkesin ötanazi yapmaya zorlandığı bu yoksul Dünya'da fena bir maceraya atılacaktı.   Bir de şu sorun vardı tabii: Joseph Schwartz altmış iki yaşındaydı.


Gökteki Çakıl Taşı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gökteki Çakıl Taşı


Gökteki Çakıl Taşı Kitabı İndirme Linkleri


Gökteki Çakıl Taşı Pdf İndirme Linkleri

Gökteki Çakıl Taşı Yandex Disk Pdf İndir

Gökteki Çakıl Taşı Google Drive Pdf İndir


Gökteki Çakıl Taşı Epub İndirme Linkleri

Gökteki Çakıl Taşı Yandex Disk Ebup İndir

Gökteki Çakıl Taşı Google Drive Epub İndir


Gökteki Çakıl Taşı Mobi İndirme Linkleri


Gökteki Çakıl Taşı Yandex Disk Mobi İndir

Gökteki Çakıl Taşı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gökteki Çakıl Taşı Etiketleri

Gökteki Çakıl Taşı kitabı hakkında genel bilgiler, Gökteki Çakıl Taşı kitabının yazarı kimdir, Gökteki Çakıl Taşı kitabının özeti, Gökteki Çakıl Taşı pdf indirme linki, Gökteki Çakıl Taşı epub indirme linki, Gökteki Çakıl Taşı mobi indirme linki, Gökteki Çakıl Taşı kitabını indir, Gökteki Çakıl Taşı kitabı tanıtım bülteni, Gökteki Çakıl Taşı arka kapak yazısı, Gökteki Çakıl Taşı kitabı kaç sayfa, Gökteki Çakıl Taşı hangi yayınevi tarafından basıldı, Gökteki Çakıl Taşı kitabının türü nedir, Gökteki Çakıl Taşı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU