-->

Hayallerim ve Sevdam Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hayallerim ve Sevdam Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hayallerim ve Sevdam kitabını inceleyeceğiz. Yasemin Şahin tarafından yazılan Hayallerim ve Sevdam kitabı 2018-10-17 tarihinde yayınlanmıştır. Hayallerim ve Sevdam kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup PERGOLE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hayallerim ve Sevdam hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Yasemin Şahin tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hayallerim ve Sevdam Kitabı Tanıtım Bülteni

Yasemin Şahin tarafından kaleme alınmış Hayallerim ve Sevdam kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İnsan çok severek ve isteyerek yaptıklarının sevdalısıdır. Elinizdeki kitap sizi bazen Anadolu'nun bozkırında küçük bir köye bazen de  köyde doğmuş ama his dünyası derin ve kuvvetli insanların imkânsız gibi görünen hayal dünyasına götürecek. Bazen Avrupa'nın ortasında bir uyanışa ve ufuktaki ışığa koşan gençleri gözünüzde canlandırırken bazen de Avrupa'nın bataklığına koşup saplanmış,  çırpınan, çırpındıkça batan insan portrelerini göreceksiniz.   Almanya'da bir hanım, yaşıtları gibi kendine zaman ayırmayı, gezmeyi,  yaşıtı Almanyalı gelinler gibi birikim yapmayı bir kenara bırakıp gününü gecesini aklını zihnini; sağlığını ve varlığını ortaya koyarak insanlara bir şeyler anlatma derdine duçar olmuş. Yıllarca anlatmış, olmadı evine çağırmış, gelmeyene kendi gitmiş terzi misali kumaşını evirmiş çevirmiş en son da Rıza-yı ilahi yolunda bu kitabı yazmaya karar vermiş.    Bu kitap insanlara Allah'a giden yolda ışık tutmayı kendine vazife edinmiş, peygamber yolu olan bu yola sevdalıların kitabı.


Hayallerim ve Sevdam Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hayallerim ve Sevdam


Hayallerim ve Sevdam Kitabı İndirme Linkleri


Hayallerim ve Sevdam Pdf İndirme Linkleri

Hayallerim ve Sevdam Yandex Disk Pdf İndir

Hayallerim ve Sevdam Google Drive Pdf İndir


Hayallerim ve Sevdam Epub İndirme Linkleri

Hayallerim ve Sevdam Yandex Disk Ebup İndir

Hayallerim ve Sevdam Google Drive Epub İndir


Hayallerim ve Sevdam Mobi İndirme Linkleri


Hayallerim ve Sevdam Yandex Disk Mobi İndir

Hayallerim ve Sevdam Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hayallerim ve Sevdam Etiketleri

Hayallerim ve Sevdam kitabı hakkında genel bilgiler, Hayallerim ve Sevdam kitabının yazarı kimdir, Hayallerim ve Sevdam kitabının özeti, Hayallerim ve Sevdam pdf indirme linki, Hayallerim ve Sevdam epub indirme linki, Hayallerim ve Sevdam mobi indirme linki, Hayallerim ve Sevdam kitabını indir, Hayallerim ve Sevdam kitabı tanıtım bülteni, Hayallerim ve Sevdam arka kapak yazısı, Hayallerim ve Sevdam kitabı kaç sayfa, Hayallerim ve Sevdam hangi yayınevi tarafından basıldı, Hayallerim ve Sevdam kitabının türü nedir, Hayallerim ve Sevdam kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU