-->

İntikam Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İntikam Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İntikam kitabını inceleyeceğiz. Eyvaz Zeynalov tarafından yazılan İntikam kitabı 2017-02-20 tarihinde yayınlanmıştır. İntikam kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ANATOLİA KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İntikam hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Eyvaz Zeynalov tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İntikam Kitabı Tanıtım Bülteni

Eyvaz Zeynalov tarafından kaleme alınmış İntikam kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Çağdaş Azerbaycan nesrinin önemli temsilcilerinden Eyvaz Zeynalov'un "İntikam" adlı eseri, aktüel problemlerin işlendiği bir romandır. Azerbaycan Türkçesinde "Kısas" adıyla basılan roman Azerbaycan'da okurlar tarafından yoğun ilgi gördü. Azerbaycan edebiyatında eleştirmenler tarafından postmodern bir roman olarak kabul edildi.  Bağımsızlık dönemi edebiyatında yazılan eserler değerlendirilirken onun bu eserinin Azerbaycan edebiyatında ilk on roman arasında gösterilmesi Eyvaz Zeynalov'un edebî seviyesinin yüksekliğini ortaya koymaktadır. Polisiye ve gerilim romanı İntikam'ın kahramanı Sabir beyin dükkânında başlayan hadiseler her gün daha da karmaşık bir hâle gelir. Sabir bey kendisine hakaret eden komiseri öldürme planları yapar. Eser de tamamen bu polisiye kurgu içerisinde gelişir. Ancak komiseri öldürmek isteyen başka insanlar da vardır. Sabir beyle diğer öldürmek isteyen insan komiserin evinin yanında karşılaşırlar. Diğer kahraman komiserin çocuğunu kaçırmak ister. Tam bir film senaryosu niteliğindeki eseri soluksuz okuyacaksınız.


İntikam Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İntikam


İntikam Kitabı İndirme Linkleri


İntikam Pdf İndirme Linkleri

İntikam Yandex Disk Pdf İndir

İntikam Google Drive Pdf İndir


İntikam Epub İndirme Linkleri

İntikam Yandex Disk Ebup İndir

İntikam Google Drive Epub İndir


İntikam Mobi İndirme Linkleri


İntikam Yandex Disk Mobi İndir

İntikam Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İntikam Etiketleri

İntikam kitabı hakkında genel bilgiler, İntikam kitabının yazarı kimdir, İntikam kitabının özeti, İntikam pdf indirme linki, İntikam epub indirme linki, İntikam mobi indirme linki, İntikam kitabını indir, İntikam kitabı tanıtım bülteni, İntikam arka kapak yazısı, İntikam kitabı kaç sayfa, İntikam hangi yayınevi tarafından basıldı, İntikam kitabının türü nedir, İntikam kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU