-->

Karanlık & Saklı Gerçek Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Karanlık & Saklı Gerçek Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Karanlık & Saklı Gerçek kitabını inceleyeceğiz. Sıla Yurtseven tarafından yazılan Karanlık & Saklı Gerçek kitabı 2014-10-15 tarihinde yayınlanmıştır. Karanlık & Saklı Gerçek kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Karanlık & Saklı Gerçek hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sıla Yurtseven tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Karanlık & Saklı Gerçek Kitabı Tanıtım Bülteni

Sıla Yurtseven tarafından kaleme alınmış Karanlık & Saklı Gerçek kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Cadıların hepsi, sandığınız gibi kötü ya da çirkin değil. Bir cadı kasabası olan Dormount'ta, dünyanın en güçlü cadı ikizleri doğduğunda hiç kimse bunun bu kadar büyük bir soruna yol açacağını düşünmemişti. İkizler ile ilgili her şey normalmiş gibi görünüyordu. Ancak on beş yaşına geldiklerinde ortaya çıkan gizemler, her şeyin o kadar da normal olmadığını ortaya koyar. İki cadı da aşırı derecede güçlüdür ve şimdi, bütün dünyanın kaderi onların elindedir. Cadı dünyasında her şeyin düzen içinde gitmiş olması, öyle devam edeceği anlamına gelmez. Saklı gerçekler, kaos yaratır. Bazen, ortaya çıkacak bütün sorunlara rağmen kalıp kendi kişiliğimiz ve gerçekler için savaşmamız gerekir. 10 yaşında çıkardığım ilk romanım İhanet'ten sonra bu romanımı da keyifle okumanızı dilerim


Karanlık & Saklı Gerçek Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Karanlık & Saklı Gerçek


Karanlık & Saklı Gerçek Kitabı İndirme Linkleri


Karanlık & Saklı Gerçek Pdf İndirme Linkleri

Karanlık & Saklı Gerçek Yandex Disk Pdf İndir

Karanlık & Saklı Gerçek Google Drive Pdf İndir


Karanlık & Saklı Gerçek Epub İndirme Linkleri

Karanlık & Saklı Gerçek Yandex Disk Ebup İndir

Karanlık & Saklı Gerçek Google Drive Epub İndir


Karanlık & Saklı Gerçek Mobi İndirme Linkleri


Karanlık & Saklı Gerçek Yandex Disk Mobi İndir

Karanlık & Saklı Gerçek Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Karanlık & Saklı Gerçek Etiketleri

Karanlık & Saklı Gerçek kitabı hakkında genel bilgiler, Karanlık & Saklı Gerçek kitabının yazarı kimdir, Karanlık & Saklı Gerçek kitabının özeti, Karanlık & Saklı Gerçek pdf indirme linki, Karanlık & Saklı Gerçek epub indirme linki, Karanlık & Saklı Gerçek mobi indirme linki, Karanlık & Saklı Gerçek kitabını indir, Karanlık & Saklı Gerçek kitabı tanıtım bülteni, Karanlık & Saklı Gerçek arka kapak yazısı, Karanlık & Saklı Gerçek kitabı kaç sayfa, Karanlık & Saklı Gerçek hangi yayınevi tarafından basıldı, Karanlık & Saklı Gerçek kitabının türü nedir, Karanlık & Saklı Gerçek kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU