-->

Köy Enstitüsü Yılları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Köy Enstitüsü Yılları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Köy Enstitüsü Yılları kitabını inceleyeceğiz. Talip Apaydın tarafından yazılan Köy Enstitüsü Yılları kitabı 2017-01-04 tarihinde yayınlanmıştır. 212 sayfa olarak yayınlanan Köy Enstitüsü Yılları kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup LİTERATÜR YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Köy Enstitüsü Yılları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Talip Apaydın tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Köy Enstitüsü Yılları Kitabı Tanıtım Bülteni

Talip Apaydın tarafından kaleme alınmış Köy Enstitüsü Yılları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

17 Nisan 1940 tarihli yasayla kurulan ve tamamen Türkiye'ye özgü eğitim kurumları olan Köy Enstitüleri, üzerinde en çok konuşulan, tartışılan kurumlardan biridir. Köylerde çalışacak öğretmenler, tarım ve sağlık görevlileri yetiştirerek, köyleri bir an önce kalkındırma ereği güden, üretime dönük bir eğitim anlayışıyla faaliyet gösteren bu kurumlar, çok partili rejime geçildikten sonra tutucu çevrelerin ve Demokrat Parti'nin yoğun eleştirileriyle karşılaştı. Ve eğitim programları, önce klasik ilköğretmen okullarının programıyla birleştirilen Köy Enstitüleri, sonunda tümüyle kapatıldı. Köy Enstitüsü Yılları, bu kurum içinden yetişen bir yazarın, Talip Apaydın'ın kaleme aldığı, öğrencilik yıllarına ilişkin anılarından oluşuyor. Köy Enstitülerinin kurucusu Hakkı Tonguç'la son görüşmelerinde, Tonguç'un "Enstitü'ye nasıl girdiniz, nasıl okudunuz, bu duruma nasıl geldiniz, biriniz bunu anlatın" sözü üzerine, "Geç de olsa, ben bu görevi yerine getiriyorum" diyen Apaydın, her zamanki duru ve içten anlatımıyla Köy Enstitüleri gerçeğini birinci ağızdan aktarıyor.


Köy Enstitüsü Yılları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Köy Enstitüsü Yılları


Köy Enstitüsü Yılları Kitabı İndirme Linkleri


Köy Enstitüsü Yılları Pdf İndirme Linkleri

Köy Enstitüsü Yılları Yandex Disk Pdf İndir

Köy Enstitüsü Yılları Google Drive Pdf İndir


Köy Enstitüsü Yılları Epub İndirme Linkleri

Köy Enstitüsü Yılları Yandex Disk Ebup İndir

Köy Enstitüsü Yılları Google Drive Epub İndir


Köy Enstitüsü Yılları Mobi İndirme Linkleri


Köy Enstitüsü Yılları Yandex Disk Mobi İndir

Köy Enstitüsü Yılları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Köy Enstitüsü Yılları Etiketleri

Köy Enstitüsü Yılları kitabı hakkında genel bilgiler, Köy Enstitüsü Yılları kitabının yazarı kimdir, Köy Enstitüsü Yılları kitabının özeti, Köy Enstitüsü Yılları pdf indirme linki, Köy Enstitüsü Yılları epub indirme linki, Köy Enstitüsü Yılları mobi indirme linki, Köy Enstitüsü Yılları kitabını indir, Köy Enstitüsü Yılları kitabı tanıtım bülteni, Köy Enstitüsü Yılları arka kapak yazısı, Köy Enstitüsü Yılları kitabı kaç sayfa, Köy Enstitüsü Yılları hangi yayınevi tarafından basıldı, Köy Enstitüsü Yılları kitabının türü nedir, Köy Enstitüsü Yılları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU