-->

Limasol Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Limasol Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Limasol kitabını inceleyeceğiz. Yishai Sarid tarafından yazılan Limasol kitabı 2012-03-05 tarihinde yayınlanmıştır. Limasol kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KOTON KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Limasol hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Yishai Sarid tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Limasol Kitabı Tanıtım Bülteni

Yishai Sarid tarafından kaleme alınmış Limasol kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Fransa'da 2011 Polisiye Edebiyat Ödülü'nü alan Limasol, sürükleyici, kara bir casusluk romanı olmasının ötesinde, kimliğini arayan iki sorunlu halkın bireylerini uzak gölgeler olmaktan çıkarıyor. İntihar bombacıları, örgüt üyeleri, şairler, entellektüeller, uyuşturucu bağımlıları, bağnazlar, laik aileler Sarid'in kaleminde psikolojik derinlikleriyle, ayakta kalma çabalarıyla ve atalardan kalma değerlerine tutunma içgüdüleriyle kanlı canlı figürlere dönüşüyor. Aşkın da yine mücadeleyle şekillendiği romanda; yorgun evliliğini zorluklarla yürüten kahraman, orta yaşlı Dafna'nın efsanevi güzelliğinde neredeyse bir barış mesajı yakalıyor. Ancak aşktaki özverisi bile koşullarla acılaşarak asla neşe getirmiyor hatta kendi kaçınılmaz sonunu hazırlıyor. Düşman nedir? İnsanın asıl düşmanı kimdir? gibi derin sorulara da cevap arayan Limasol, Ortadoğu'daki ezeli çarpışmaya değerlerini ve insanlığını koruyarak bakmaya çalışmanın sancılı ve sürükleyici hikâyesini akıcı bir dille okura aktarıyor.


Limasol Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Limasol


Limasol Kitabı İndirme Linkleri


Limasol Pdf İndirme Linkleri

Limasol Yandex Disk Pdf İndir

Limasol Google Drive Pdf İndir


Limasol Epub İndirme Linkleri

Limasol Yandex Disk Ebup İndir

Limasol Google Drive Epub İndir


Limasol Mobi İndirme Linkleri


Limasol Yandex Disk Mobi İndir

Limasol Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Limasol Etiketleri

Limasol kitabı hakkında genel bilgiler, Limasol kitabının yazarı kimdir, Limasol kitabının özeti, Limasol pdf indirme linki, Limasol epub indirme linki, Limasol mobi indirme linki, Limasol kitabını indir, Limasol kitabı tanıtım bülteni, Limasol arka kapak yazısı, Limasol kitabı kaç sayfa, Limasol hangi yayınevi tarafından basıldı, Limasol kitabının türü nedir, Limasol kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU