-->

O Benim Kızım Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


O Benim Kızım Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda O Benim Kızım kitabını inceleyeceğiz. Helen Klein Ross tarafından yazılan O Benim Kızım kitabı 2018-11-13 tarihinde yayınlanmıştır. O Benim Kızım kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup İNDİGO KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. O Benim Kızım hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Helen Klein Ross tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


O Benim Kızım Kitabı Tanıtım Bülteni

Helen Klein Ross tarafından kaleme alınmış O Benim Kızım kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Vicdanınızla yüzleşmekten daha çetin bir savaş yoktur hayatta. Öyle ki vicdan size seçenek sunmaz. Peki, ya ona kafa tutmaktan başka çareniz kalmadıysa?   Lucy için durum tam da böyleydi. Uzun yıllar kendisine, eşine, etrafındaki herkese karşı vicdanlı davranmıştı. Fakat artık yavaş yavaş dünyası ayaklarının altından kayıp gidiyordu; eşini, kariyerini, en önemlisi de kendisini kaybediyordu.   Diğer yanda, bambaşka bir hayat yirmi yıldır karanlık bir dünyada yaşıyordu; ömrü neredeyse beklemekle geçmişti. Karanlık onun için nefes almakla eşanlamlıydı. Vicdanını yitirmek üzereydi. Merhamet duygusunu zaten unutmuştu. Tek umudu kader olmuştu.   İki farklı insanın geride bıraktığı uzun ve yorucu yıllara duydukları intikam, kalplerini ele geçirmeye başlamıştı. En çok istedikleri, en çok mutlu olacakları şeyi elde etmek için vicdanlarından vazgeçmeleri gerekiyordu. Yirmi yıl boyunca hayatlarını koca bir yalan üzerine kurmuşlardı. Ve… Artık rüyadan uyanma vakti gelmişti.     "Duyguları alt üst eden bir roman. Affedilemeyecek kararları sorgulatan bu hikâyede Ross, bilindik alıkoyma mevzusuna farklı bir bakış açısı getiriyor. Gillian Flynn, Maria Semple okurları bu romandan fazlasıyla zevk alacak." –Booklist   "Aile, arkadaşlık, aşk ve adalet olgularını kurcalayan hikâyesiyle Helen Klein Ross'un yeni romanı, elinizden düşüremeyeceğiniz, sizi nefes nefese bırakacak, en iyisinden bir gerilim hikâyesi sunuyor." –Library Journal   "Helen Klein Ross'tan harika bir roman. Hayata bakışınızı değiştirecek kadar etkili olan bu kitap, affedilebilecek ve kesinlikle affedilemeyecek konuları ince ince işlemiş." –Abigail Thomas  


O Benim Kızım Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: O Benim Kızım


O Benim Kızım Kitabı İndirme Linkleri


O Benim Kızım Pdf İndirme Linkleri

O Benim Kızım Yandex Disk Pdf İndir

O Benim Kızım Google Drive Pdf İndir


O Benim Kızım Epub İndirme Linkleri

O Benim Kızım Yandex Disk Ebup İndir

O Benim Kızım Google Drive Epub İndir


O Benim Kızım Mobi İndirme Linkleri


O Benim Kızım Yandex Disk Mobi İndir

O Benim Kızım Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


O Benim Kızım Etiketleri

O Benim Kızım kitabı hakkında genel bilgiler, O Benim Kızım kitabının yazarı kimdir, O Benim Kızım kitabının özeti, O Benim Kızım pdf indirme linki, O Benim Kızım epub indirme linki, O Benim Kızım mobi indirme linki, O Benim Kızım kitabını indir, O Benim Kızım kitabı tanıtım bülteni, O Benim Kızım arka kapak yazısı, O Benim Kızım kitabı kaç sayfa, O Benim Kızım hangi yayınevi tarafından basıldı, O Benim Kızım kitabının türü nedir, O Benim Kızım kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU