-->

Öykümü Kim Anlatacak Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Öykümü Kim Anlatacak Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Öykümü Kim Anlatacak kitabını inceleyeceğiz. Şebnem İşigüzel tarafından yazılan Öykümü Kim Anlatacak kitabı 2017-05-01 tarihinde yayınlanmıştır. Öykümü Kim Anlatacak kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup İLETİŞİM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Öykümü Kim Anlatacak hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Şebnem İşigüzel tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Öykümü Kim Anlatacak Kitabı Tanıtım Bülteni

Şebnem İşigüzel tarafından kaleme alınmış Öykümü Kim Anlatacak kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sana herkesin birer öyküsü olduğunu söylemek istiyorum. Ama insanın kendi öyküsünü anlatması çok zor. Başkasından dinlemesi de bir o kadar kolay ve güzel… Bilmediğin bir yolda giderken kaybolduğunu düşünürsen, haritalar ve pusulalarla vakit kaybetmeden geldiğin yoldan geriye dön. Bildiğin bir yere, bildiğin yollardan gidiyor olmak seni huzurlu kılacaktır. Yaşamında yolunu kaybettiğinde de aynı şeyi yap ve olabildiğince geriye dön. Sözgelimi çocukluğuna, aramıza… İlk kitabı Hanene Ay Doğacak ile büyük ilgi gören ve ne yazacağı, hatta yazıp yazamayacağı merakla beklenen Şebnem İşigüzel yoluna işte bu öykülerle, Öykümü Kim Anlatacak ile devam etti. 21 yaşında, kendi deyimiyle "dünyadan bihaber" genç bir yazar olarak kimsenin anlatmaya cesaret edemediği şeyleri anlattı. Dümdüz akamamış, bir yerlere takılmış hayatlar, tutkulu aşk hikâyeleri, tuhaf bir neşe, trajedi ile farsın dans ettiği bir mizah. Belki kısaca bir okurunun yazdığı gibi: "Bu nasıl bir düşgücüdür Allahım?" Şebnem İşigüzel birbirinden güzel romanlar yazdı. Harf harf, kelime kelime, cümle cümle edebiyattaki yoluna devam etti. İşigüzel'in romanlarını bu kadar büyüleyici kılan, eskiye ve yeniye dair olanı harmanlayabilmesi. SÜDDEUTSCHE ZEITUNG Şebnem İşigüzel gibi yazarlar cesaretle çok farklı derinliklere inerler ve edebi olarak çok daha farklı zirvelere ulaşırlar. DIE WOCHENZEINTUNG


Öykümü Kim Anlatacak Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Öykümü Kim Anlatacak


Öykümü Kim Anlatacak Kitabı İndirme Linkleri


Öykümü Kim Anlatacak Pdf İndirme Linkleri

Öykümü Kim Anlatacak Yandex Disk Pdf İndir

Öykümü Kim Anlatacak Google Drive Pdf İndir


Öykümü Kim Anlatacak Epub İndirme Linkleri

Öykümü Kim Anlatacak Yandex Disk Ebup İndir

Öykümü Kim Anlatacak Google Drive Epub İndir


Öykümü Kim Anlatacak Mobi İndirme Linkleri


Öykümü Kim Anlatacak Yandex Disk Mobi İndir

Öykümü Kim Anlatacak Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Öykümü Kim Anlatacak Etiketleri

Öykümü Kim Anlatacak kitabı hakkında genel bilgiler, Öykümü Kim Anlatacak kitabının yazarı kimdir, Öykümü Kim Anlatacak kitabının özeti, Öykümü Kim Anlatacak pdf indirme linki, Öykümü Kim Anlatacak epub indirme linki, Öykümü Kim Anlatacak mobi indirme linki, Öykümü Kim Anlatacak kitabını indir, Öykümü Kim Anlatacak kitabı tanıtım bülteni, Öykümü Kim Anlatacak arka kapak yazısı, Öykümü Kim Anlatacak kitabı kaç sayfa, Öykümü Kim Anlatacak hangi yayınevi tarafından basıldı, Öykümü Kim Anlatacak kitabının türü nedir, Öykümü Kim Anlatacak kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU