-->

Rotamız Alem-i İslam Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Rotamız Alem-i İslam Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Rotamız Alem-i İslam kitabını inceleyeceğiz. Adem Özköse tarafından yazılan Rotamız Alem-i İslam kitabı 2016-06-21 tarihinde yayınlanmıştır. Rotamız Alem-i İslam kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup PINAR YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Rotamız Alem-i İslam hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Adem Özköse tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Rotamız Alem-i İslam Kitabı Tanıtım Bülteni

Adem Özköse tarafından kaleme alınmış Rotamız Alem-i İslam kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Rotamız Âlem-i İslâm kitabı söze değer verenlerle yine söz, yazı üzerinden bir bağ, bir köprü kurma iştiyakıyla oluştu. Kitabı bitirip son olarak kitabın önsözünü yazmak için bilgisayarın başına oturduğumda kendi kendime iyi ki yollarda günlükler, notlar tutmuşum. İyi ki ülkelerle, şehirlerle, insanlarla kurduğum bağları, duygularımı, heyecanlarımı bir gün yazmak için içimde saklamışım dedim. Çünkü söz ancak yazıya dökülürse bir anlam kazanıyor ve kalıcı oluyor.Müslümanlar olarak öyle geniş bir ümmete sahibiz ki insan dünya Müslümanlarını keşfettikçe daha bir heyecanlanıyor, soluksuz bir şekilde bu asil topluluğun izini sürmek istiyor. Ben de Âlem-i İslâm'ın izini sürerken bazen acılara, bazen de sevinçlere şahit oldum. Fakat her daim ilginç ve heyecan dolu bir yolculuğun içinde olduğum duygusu beni hiç terk etmedi. Kitapta dünyanın farklı coğrafyalarına yaptığım yolculukların yanında Filistin'e Özgürlük Konvoyu'nda tuttuğum günlüklere de yer verdim. 


Rotamız Alem-i İslam Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Rotamız Alem-i İslam


Rotamız Alem-i İslam Kitabı İndirme Linkleri


Rotamız Alem-i İslam Pdf İndirme Linkleri

Rotamız Alem-i İslam Yandex Disk Pdf İndir

Rotamız Alem-i İslam Google Drive Pdf İndir


Rotamız Alem-i İslam Epub İndirme Linkleri

Rotamız Alem-i İslam Yandex Disk Ebup İndir

Rotamız Alem-i İslam Google Drive Epub İndir


Rotamız Alem-i İslam Mobi İndirme Linkleri


Rotamız Alem-i İslam Yandex Disk Mobi İndir

Rotamız Alem-i İslam Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Rotamız Alem-i İslam Etiketleri

Rotamız Alem-i İslam kitabı hakkında genel bilgiler, Rotamız Alem-i İslam kitabının yazarı kimdir, Rotamız Alem-i İslam kitabının özeti, Rotamız Alem-i İslam pdf indirme linki, Rotamız Alem-i İslam epub indirme linki, Rotamız Alem-i İslam mobi indirme linki, Rotamız Alem-i İslam kitabını indir, Rotamız Alem-i İslam kitabı tanıtım bülteni, Rotamız Alem-i İslam arka kapak yazısı, Rotamız Alem-i İslam kitabı kaç sayfa, Rotamız Alem-i İslam hangi yayınevi tarafından basıldı, Rotamız Alem-i İslam kitabının türü nedir, Rotamız Alem-i İslam kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU