-->

Ruhaltı Çocukları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ruhaltı Çocukları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ruhaltı Çocukları kitabını inceleyeceğiz. Emirhan Dağkan G. tarafından yazılan Ruhaltı Çocukları kitabı 2015-04-10 tarihinde yayınlanmıştır. Ruhaltı Çocukları kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup İLETİŞİM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ruhaltı Çocukları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Emirhan Dağkan G. tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ruhaltı Çocukları Kitabı Tanıtım Bülteni

Emirhan Dağkan G. tarafından kaleme alınmış Ruhaltı Çocukları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Paçalarımı sıvamışım, ayaklarım çıplak. Yürüyorum. Islak deniz taşları serinletiyor tabanlarımı. Burnuma keskin bir yosun kokusu vuruyor. "Kokuyu sen de alıyor musun?" diye soruyorum yanımdakine. Sonra bir bakıyorum, kimsecikler yok etrafta. Rüzgâr şiddetini artırıyor. Uzaklardan, çok uzaklardan, sararmış bir gazete sayfası düşüyor ayaklarımın dibine. Eğilip alıyorum onu. Gözüme takılan ilk haberin manşetini okuyorum… Kötü kaderli güzeller güzeli çocuğun eski fotoğrafı. Dönmeyen topaç. Kopuk güvercin kafası. Kurumuş simit. Rengi siyaha dönmüş eski parka. Ponponlu bere. Nuh'un Gemisi. Miskinler Tekkesi. Bir çatı katının duvarlarında aynı tarihli ve aynı manşetli farklı gazete nüshaları... Ve her şeyi, hepsini paramparça eden bir final. Ruhaltı Çocukları, çaresizler için bir sığınak… İhtimaller zinciri… İnce elenip, sık dokunmuş bir dejavu… Bir ilk roman. Emirhan Dağkan G. heyecanlı ve öfkeli bir edebiyatın yeni yazarı.


Ruhaltı Çocukları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ruhaltı Çocukları


Ruhaltı Çocukları Kitabı İndirme Linkleri


Ruhaltı Çocukları Pdf İndirme Linkleri

Ruhaltı Çocukları Yandex Disk Pdf İndir

Ruhaltı Çocukları Google Drive Pdf İndir


Ruhaltı Çocukları Epub İndirme Linkleri

Ruhaltı Çocukları Yandex Disk Ebup İndir

Ruhaltı Çocukları Google Drive Epub İndir


Ruhaltı Çocukları Mobi İndirme Linkleri


Ruhaltı Çocukları Yandex Disk Mobi İndir

Ruhaltı Çocukları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ruhaltı Çocukları Etiketleri

Ruhaltı Çocukları kitabı hakkında genel bilgiler, Ruhaltı Çocukları kitabının yazarı kimdir, Ruhaltı Çocukları kitabının özeti, Ruhaltı Çocukları pdf indirme linki, Ruhaltı Çocukları epub indirme linki, Ruhaltı Çocukları mobi indirme linki, Ruhaltı Çocukları kitabını indir, Ruhaltı Çocukları kitabı tanıtım bülteni, Ruhaltı Çocukları arka kapak yazısı, Ruhaltı Çocukları kitabı kaç sayfa, Ruhaltı Çocukları hangi yayınevi tarafından basıldı, Ruhaltı Çocukları kitabının türü nedir, Ruhaltı Çocukları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU