-->

Şal Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Şal Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Şal kitabını inceleyeceğiz. Cynthia Ozick tarafından yazılan Şal kitabı 2018-06-11 tarihinde yayınlanmıştır. Şal kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup NEBULA KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Şal hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Cynthia Ozick tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Şal Kitabı Tanıtım Bülteni

Cynthia Ozick tarafından kaleme alınmış Şal kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hem soykırım dehşetini hem de sağ kalanların peşini bırakmayarak bir ömür süren boşluğu anlatan Şal, Nazilerin elinde eziyet görenlerin kapanmayan yaralarını hatırlamaya çağıran bir davet. Yeğeni Stella ile birlikte yol alan ve küçük bebeği Magda'yı şalına sararak gizleyen Rosa, korkunç bir trajedinin yaşanacağı bir toplama kampına varır. Yıllar sonra, Amerika'da, Rosa Lublin ile karşılaşırız; gözü hâlâ şalında, ölmüş kızına mektuplar yazmaktadır.   "ABD'nin edebi panteonunun Athena'sı", "Bronx'un Emily Dickinson'ı" ve "zamanının en usta ve incelikli üslubuna sahip yazarlarından biri" olarak betimlenen Cynthia Ozick, çoğumuzun küçük bir mücevher gözüyle bakacağı Şal'da maneviyatından taviz vermeyen bir hikâye anlatıyor.   "Ozick, Cormac McCarthy ve Don DeLillo ile beraber ülkenin yaşayan en iyi kurgu yazarlarından biri." -David Foster Wallace   "Ozick, son yıllarda ortaya çıkmış Amerikalı yazarların en iyisi izlenimini bırakıyor bende. Katolikliğin Flannery O'Connor'a verdiğini Yahudilik de Ozick'e verdi: yetkinlik, derinden bir kavrayış, başkaldırı."  -Edmund White   "Geçtiğimiz yarım asır boyunca kurulmuş en mükemmel cümlelerin bazılarından Ozick sorumludur; o kendine has, kusursuz bir üslupçudur." - Giles Harvey, The New York Times   "Bilgeliğini gururla gösteren, öz farkındalığı yüksek bir tarzı olan Cynthia Ozick, yazarların üstadı." -Ilan Stavans, Times Literary Supplement


Şal Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Şal


Şal Kitabı İndirme Linkleri


Şal Pdf İndirme Linkleri

Şal Yandex Disk Pdf İndir

Şal Google Drive Pdf İndir


Şal Epub İndirme Linkleri

Şal Yandex Disk Ebup İndir

Şal Google Drive Epub İndir


Şal Mobi İndirme Linkleri


Şal Yandex Disk Mobi İndir

Şal Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Şal Etiketleri

Şal kitabı hakkında genel bilgiler, Şal kitabının yazarı kimdir, Şal kitabının özeti, Şal pdf indirme linki, Şal epub indirme linki, Şal mobi indirme linki, Şal kitabını indir, Şal kitabı tanıtım bülteni, Şal arka kapak yazısı, Şal kitabı kaç sayfa, Şal hangi yayınevi tarafından basıldı, Şal kitabının türü nedir, Şal kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU