-->

San'atkarlar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


San'atkarlar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda San'atkarlar kitabını inceleyeceğiz. Nahid Sırrı Örik tarafından yazılan San'atkarlar kitabı 1996-07-30 tarihinde yayınlanmıştır. San'atkarlar kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup OĞLAK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. San'atkarlar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nahid Sırrı Örik tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


San'atkarlar Kitabı Tanıtım Bülteni

Nahid Sırrı Örik tarafından kaleme alınmış San'atkarlar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Nahid Sırrı Örik'in 'Hikaye ve romanlarının kaderi ise, aşağı yukarı hep aynı olur: Yanlış anlaşılmak. Bu kader, daha ilk hikaye kitaplarının neşriyle başlar ve sonuna kadar hep sürer. Elinizdeki kitapta var olan hikayeler de bu şanssızlıktan paylarına düşeni alırlar.' (...) 'Yayınlandığı dönemde San'atkarlar hakkında yazılanlar, daha çok hikayeleri özetlemek ve yazarın diline takılmaktan ibaret gibidir. Kimse Nahid Sırrı'nın Maupassant tarzı olay hikayesinden Çehov tarzı durum hikayesine geçişimizde bazen katalizör, bazen de adaptör rolünü üstlenen üç beş isimden biri olduğunu yazmaz. Kimse sanatçıların kahraman olarak seçiminin sebepleri, hikayelerdeki buruk ve içli havayı yahut fiktif yapıdaki zayıf noktaları, çarpıcı noktaları önemsemez.'


San'atkarlar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: San'atkarlar


San'atkarlar Kitabı İndirme Linkleri


San'atkarlar Pdf İndirme Linkleri

San'atkarlar Yandex Disk Pdf İndir

San'atkarlar Google Drive Pdf İndir


San'atkarlar Epub İndirme Linkleri

San'atkarlar Yandex Disk Ebup İndir

San'atkarlar Google Drive Epub İndir


San'atkarlar Mobi İndirme Linkleri


San'atkarlar Yandex Disk Mobi İndir

San'atkarlar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


San'atkarlar Etiketleri

San'atkarlar kitabı hakkında genel bilgiler, San'atkarlar kitabının yazarı kimdir, San'atkarlar kitabının özeti, San'atkarlar pdf indirme linki, San'atkarlar epub indirme linki, San'atkarlar mobi indirme linki, San'atkarlar kitabını indir, San'atkarlar kitabı tanıtım bülteni, San'atkarlar arka kapak yazısı, San'atkarlar kitabı kaç sayfa, San'atkarlar hangi yayınevi tarafından basıldı, San'atkarlar kitabının türü nedir, San'atkarlar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU