-->

Şeytanla Dans Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Şeytanla Dans Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Şeytanla Dans kitabını inceleyeceğiz. Sherrilyn Kenyon tarafından yazılan Şeytanla Dans kitabı 2014-09-02 tarihinde yayınlanmıştır. Şeytanla Dans kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Şeytanla Dans hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sherrilyn Kenyon tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Şeytanla Dans Kitabı Tanıtım Bülteni

Sherrilyn Kenyon tarafından kaleme alınmış Şeytanla Dans kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

HİÇBİR İNSANİ ÖZELLİĞİ YOKTU ONA OLAN ARZUSU DIŞINDA Zarek, Karanlık Avcılar'ın en tehlikelisidir. Hayatını Romalı bir köle olarak geçirmiştir ve yüzyıllardır sürgün hayatı yaşamaktadır. Kimseye güvenmeyen bu adamın günün birinde güçlerini hem insanların hem de vampirlerin üzerine salacağına inanılmaktadır. Tanrılar Zarek'in ölmesini istese de onu yargılayıp kaderine karar vermesi için Adalet Tanrıçası'nın kızı Astrid'i görevlendirirler. Astrid yargılama süresince yalnızca beyaz kurdunun gözlerinden görebilmektedir. Fakat kendisine tanınan iki haftalık sürede karar vermesi o kadar da kolay olmayacaktır. Zarek gerçekten de düşmanlarının söylediği gibi kana susamış bir canavar mıdır? Astrid araştırma yaparken korkunç sırlarla birlikte Zarek'in hiç beklenmedik yönlerini de ortaya çıkaracaktır… "Kenyon'ın kitabı hareketli, ironik, seksi ve gerçekten yaratıcı." Boston Globe "Kenyon kalplere dokunan, heyecan dolu hikâyeler yazma konusunda çok başarılı." Booklist


Şeytanla Dans Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Şeytanla Dans


Şeytanla Dans Kitabı İndirme Linkleri


Şeytanla Dans Pdf İndirme Linkleri

Şeytanla Dans Yandex Disk Pdf İndir

Şeytanla Dans Google Drive Pdf İndir


Şeytanla Dans Epub İndirme Linkleri

Şeytanla Dans Yandex Disk Ebup İndir

Şeytanla Dans Google Drive Epub İndir


Şeytanla Dans Mobi İndirme Linkleri


Şeytanla Dans Yandex Disk Mobi İndir

Şeytanla Dans Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Şeytanla Dans Etiketleri

Şeytanla Dans kitabı hakkında genel bilgiler, Şeytanla Dans kitabının yazarı kimdir, Şeytanla Dans kitabının özeti, Şeytanla Dans pdf indirme linki, Şeytanla Dans epub indirme linki, Şeytanla Dans mobi indirme linki, Şeytanla Dans kitabını indir, Şeytanla Dans kitabı tanıtım bülteni, Şeytanla Dans arka kapak yazısı, Şeytanla Dans kitabı kaç sayfa, Şeytanla Dans hangi yayınevi tarafından basıldı, Şeytanla Dans kitabının türü nedir, Şeytanla Dans kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU