-->

Sözü Dilde Hayali Gözde Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sözü Dilde Hayali Gözde Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sözü Dilde Hayali Gözde kitabını inceleyeceğiz. İsmail Kara tarafından yazılan Sözü Dilde Hayali Gözde kitabı 2013-05-01 tarihinde yayınlanmıştır. Sözü Dilde Hayali Gözde kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup DERGAH YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sözü Dilde Hayali Gözde hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İsmail Kara tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sözü Dilde Hayali Gözde Kitabı Tanıtım Bülteni

İsmail Kara tarafından kaleme alınmış Sözü Dilde Hayali Gözde kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu kitapta tesadüf edeceğiniz zevat hakkında hatıra-deneme metinleri kaleme almanın benim için vazife diyebileceğim bir tarafı var. Onları, kaderin sevkiyle tanıdığım, bilgi ve görgü itibariyle istifade ettiğim, dünya tasavvurları hakkında fikirler ve intibalar edindiğim, bir ilmi ve fikri çabanın nasıl yürütüleceğiyle alakalı tutamaklar yakaladığım hayatımın tesadüfleri oldular. İyi ve bereketli tesadüfler..Onları bende bıraktıkları ebedi izlerle; bir kısmı derin, ahlaki ve felsefi, bazıları acı, az bir bölümü de ironik veya şaşırtıcı taraflarıyla kendimce inşa edecektim. Belki de kendimi yeniden inşa edecektim. Yapmak istediğm şey klasik manada bir hatırat yazmak değil, yazdığım hadiseleri gevşek bir kronoloji içinde aktarmak olsa da birkaç neslin hangi bilgi dağarcığı, nasıl bir hissiyat, ne tür bir Türkiye ve gelecek arzusu içinde yeşerip serpildiğini vermek benim için daha önemli ve önceliklidir. Çünkü o bilgi dağarcığı, o hissiyat ve gelecek tasavvuru içinde başkaları gibi ben de bir şekilde varım.


Sözü Dilde Hayali Gözde Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sözü Dilde Hayali Gözde


Sözü Dilde Hayali Gözde Kitabı İndirme Linkleri


Sözü Dilde Hayali Gözde Pdf İndirme Linkleri

Sözü Dilde Hayali Gözde Yandex Disk Pdf İndir

Sözü Dilde Hayali Gözde Google Drive Pdf İndir


Sözü Dilde Hayali Gözde Epub İndirme Linkleri

Sözü Dilde Hayali Gözde Yandex Disk Ebup İndir

Sözü Dilde Hayali Gözde Google Drive Epub İndir


Sözü Dilde Hayali Gözde Mobi İndirme Linkleri


Sözü Dilde Hayali Gözde Yandex Disk Mobi İndir

Sözü Dilde Hayali Gözde Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sözü Dilde Hayali Gözde Etiketleri

Sözü Dilde Hayali Gözde kitabı hakkında genel bilgiler, Sözü Dilde Hayali Gözde kitabının yazarı kimdir, Sözü Dilde Hayali Gözde kitabının özeti, Sözü Dilde Hayali Gözde pdf indirme linki, Sözü Dilde Hayali Gözde epub indirme linki, Sözü Dilde Hayali Gözde mobi indirme linki, Sözü Dilde Hayali Gözde kitabını indir, Sözü Dilde Hayali Gözde kitabı tanıtım bülteni, Sözü Dilde Hayali Gözde arka kapak yazısı, Sözü Dilde Hayali Gözde kitabı kaç sayfa, Sözü Dilde Hayali Gözde hangi yayınevi tarafından basıldı, Sözü Dilde Hayali Gözde kitabının türü nedir, Sözü Dilde Hayali Gözde kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU