-->

Tekinsiz Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Tekinsiz Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Tekinsiz kitabını inceleyeceğiz. Chuck Palahniuk tarafından yazılan Tekinsiz kitabı 2015-07-30 tarihinde yayınlanmıştır. Tekinsiz kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup AYRINTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Tekinsiz hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Chuck Palahniuk tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Tekinsiz Kitabı Tanıtım Bülteni

Chuck Palahniuk tarafından kaleme alınmış Tekinsiz kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ortadan kaybolun. Sizi başyapıtınızı yaratmaktan alıkoyan her şeyi geride bırakın. İşinizi, ailenizi ve evinizi; tüm bu sorumluluklarınızı ve dikkatinizi dağıtan şeyleri üç aylığına askıya alın. İşinize tam anlamıyla odaklanmanızı sağlayacak bir ortamda, kafadar insanlarla birlikte yaşayın. Katılmaya hak kazananlar için kalacak yer ve yemek bedavadır. Profesyonel bir şair, romancı veya senarist olarak yeni bir gelecek kurma şansını yakalamak için hayatınızın küçük bir bölümüyle kumar oynayın. Çok geç olmadan, hayalini kurduğunuz hayatı yaşayın. Yer çok sınırlıdır. Her şey yukarıdaki ilanla başladı. Bunun yazarların inzivası olması gerekiyordu. Güvenli ve huzurlu bir yer olacaktı. Meğer öyle değilmiş. Birbirimize isimler verdik. Leydi Çöpçü, Ajan Fitneci, Aziz Bağırsaksız gibi. Hatalarımıza, suçlarımıza, günahlarımıza istinaden uydurduğumuz isimlerdi bunlar. Anlatacak birbirinden korkunç, kafa karıştıran, mide bulandırıcı hikayelerimiz vardı. Ancak en korkunç hikaye, bizi bir araya toplayan adamın birer kurbanı olduğumuzda yazılmaya başladı. Ve biz "şöhretler" dünyasına kapağı atıp kamera ışıklarını üzerimize çekmek adına tırnak sökmeyi, penis kesmeyi, insan pişirip yemeyi bile göze ama artık çok geçti…


Tekinsiz Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Tekinsiz


Tekinsiz Kitabı İndirme Linkleri


Tekinsiz Pdf İndirme Linkleri

Tekinsiz Yandex Disk Pdf İndir

Tekinsiz Google Drive Pdf İndir


Tekinsiz Epub İndirme Linkleri

Tekinsiz Yandex Disk Ebup İndir

Tekinsiz Google Drive Epub İndir


Tekinsiz Mobi İndirme Linkleri


Tekinsiz Yandex Disk Mobi İndir

Tekinsiz Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Tekinsiz Etiketleri

Tekinsiz kitabı hakkında genel bilgiler, Tekinsiz kitabının yazarı kimdir, Tekinsiz kitabının özeti, Tekinsiz pdf indirme linki, Tekinsiz epub indirme linki, Tekinsiz mobi indirme linki, Tekinsiz kitabını indir, Tekinsiz kitabı tanıtım bülteni, Tekinsiz arka kapak yazısı, Tekinsiz kitabı kaç sayfa, Tekinsiz hangi yayınevi tarafından basıldı, Tekinsiz kitabının türü nedir, Tekinsiz kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU