-->

Cehennem Kulübü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Cehennem Kulübü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Cehennem Kulübü kitabını inceleyeceğiz. Peter Straub tarafından yazılan Cehennem Kulübü kitabı 2005-08-26 tarihinde yayınlanmıştır. Cehennem Kulübü kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup İTHAKİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Cehennem Kulübü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Peter Straub tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Cehennem Kulübü Kitabı Tanıtım Bülteni

Peter Straub tarafından kaleme alınmış Cehennem Kulübü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Peter Straub'dan, ustaca örülmüş kurgusu ve olağanüstü bir biçimde betimlenmiş renkli karakterleriyle, soluksuz okuyacağınız bir roman... Connecticut'ın lüks ve zengin bir banliyösünde, orta yaşlı kadınlar birer birer öldürülmekte ve katilleri bulunamamaktadır. Chancel House Yayınevi'nin vârisi Davey'in eşi Nora Chancel ölümcül bir korku içindedir; ne de olsa geçmişi onu da potansiyel bir kurban olarak damgalamıştır. Bir gün, eşi, Nora'ya Cehennem Kulübü hakkında garip bir öykü anlatır. Yıllar önce orada, Chancel House Yayınevi'nin tuhaf bir geçmişi olan, en başarılı kitabı Gece Yolculuğu'nun fanatik bir hayranıyla tanıştığından sözeder... Nora ansızın dehşet verici olayların içine düşer; asılsız suçlamalar ve pusuda bekleyen vahşi bir seri katil... Katil harekete geçtiğinde, Nora kendisini kurban olmaktan sonsuza dek kurtaracak bir gece yolculuğuna çıkar, sağ kalıp kalamayacağı belli olmasa da... Cehennem Kulübü bir hızlı tren gibi ilerliyor." Stephen King Hannibal Lecter'dan sonra, en tüyler ürpertici canilerden biri geliyor. San Francisco Chronicle


Cehennem Kulübü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Cehennem Kulübü


Cehennem Kulübü Kitabı İndirme Linkleri


Cehennem Kulübü Pdf İndirme Linkleri

Cehennem Kulübü Yandex Disk Pdf İndir

Cehennem Kulübü Google Drive Pdf İndir


Cehennem Kulübü Epub İndirme Linkleri

Cehennem Kulübü Yandex Disk Ebup İndir

Cehennem Kulübü Google Drive Epub İndir


Cehennem Kulübü Mobi İndirme Linkleri


Cehennem Kulübü Yandex Disk Mobi İndir

Cehennem Kulübü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Cehennem Kulübü Etiketleri

Cehennem Kulübü kitabı hakkında genel bilgiler, Cehennem Kulübü kitabının yazarı kimdir, Cehennem Kulübü kitabının özeti, Cehennem Kulübü pdf indirme linki, Cehennem Kulübü epub indirme linki, Cehennem Kulübü mobi indirme linki, Cehennem Kulübü kitabını indir, Cehennem Kulübü kitabı tanıtım bülteni, Cehennem Kulübü arka kapak yazısı, Cehennem Kulübü kitabı kaç sayfa, Cehennem Kulübü hangi yayınevi tarafından basıldı, Cehennem Kulübü kitabının türü nedir, Cehennem Kulübü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU