-->

Gülüver Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gülüver Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gülüver kitabını inceleyeceğiz. Mehmet Kırış tarafından yazılan Gülüver kitabı 2015-02-27 tarihinde yayınlanmıştır. Gülüver kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup SEMERCİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gülüver hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mehmet Kırış tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gülüver Kitabı Tanıtım Bülteni

Mehmet Kırış tarafından kaleme alınmış Gülüver kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Issız bir odada boş bir fincanın senin gelmeni ve doldurulmasını beklediği bir anda, çalan kapı zili ile irkilirsin. İrkilmenin asıl nedeni korkudan değildir, çalan kapı zilinin seni hatırlatmasındandır. Bir ev düşün, senin elinin değmediği bir yeri olmasın, her şey seni hatırlatsın… O evde seni özlemekle geçecek kim bilir kaç senem var. En son gitmeden önce yüzünü sildiğin havlun hâlâ aynı yerinde durmaya devam edecek, son dinlediğin şarkın kaldığı yerde kalacak ve bana hiçbirisine dokunamamak düşecek. Yine giderken ayrılık mükâfatı olarak hediye ettiğin gömlek ve sana dair her şey, olduğu yerde kalacak. Bir gün gelecek ve sen geleceksin, hayat donduğu yerden devam edecek…


Gülüver Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gülüver


Gülüver Kitabı İndirme Linkleri


Gülüver Pdf İndirme Linkleri

Gülüver Yandex Disk Pdf İndir

Gülüver Google Drive Pdf İndir


Gülüver Epub İndirme Linkleri

Gülüver Yandex Disk Ebup İndir

Gülüver Google Drive Epub İndir


Gülüver Mobi İndirme Linkleri


Gülüver Yandex Disk Mobi İndir

Gülüver Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gülüver Etiketleri

Gülüver kitabı hakkında genel bilgiler, Gülüver kitabının yazarı kimdir, Gülüver kitabının özeti, Gülüver pdf indirme linki, Gülüver epub indirme linki, Gülüver mobi indirme linki, Gülüver kitabını indir, Gülüver kitabı tanıtım bülteni, Gülüver arka kapak yazısı, Gülüver kitabı kaç sayfa, Gülüver hangi yayınevi tarafından basıldı, Gülüver kitabının türü nedir, Gülüver kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU