-->

İki Harf Değişti Sessizliğimizde Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İki Harf Değişti Sessizliğimizde Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İki Harf Değişti Sessizliğimizde kitabını inceleyeceğiz. Cihat Canlı tarafından yazılan İki Harf Değişti Sessizliğimizde kitabı 2018-12-28 tarihinde yayınlanmıştır. İki Harf Değişti Sessizliğimizde kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İki Harf Değişti Sessizliğimizde hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Cihat Canlı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İki Harf Değişti Sessizliğimizde Kitabı Tanıtım Bülteni

Cihat Canlı tarafından kaleme alınmış İki Harf Değişti Sessizliğimizde kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Vaha gibiydi yanak ama kurumuştu bir kere dudak Daha düşleyecek çok şey vardı gözlerinde lakin gerçekler ezeli durak Arzular içinde şair, belki de aruzda kalmış kahır bu yüzden hep kelimeler uğrak Tek gerçekte buldum seni, yek kaldı gönülde seviyorum sözcüğü bu yüzden dil olmalı kurak   Değişti iki harf, değişmeyen ise her hikayede bulunur bir eşraf Bir tarafa daha yakınsındır; ya cennet ya da cehennem, kalınmaz hiç Araf Kalem tutmak yürek işi zira aşka ürkek kişi sessizlikten taraf Güruh da olsa meşrep, saçlarından ruh bulmuş mürekkep etmez mi bertaraf?   Geçip giden yaşlar değilmiş, gururumu ezip geçen yaşlarmış senden bana andaç Üstünü çizemezdim kelamların çünkü altlarında bırakılmıştır devrik duygulardan bir sarkaç Zaman bile kavuşuyorsa aydınlığa ya da karanlığa vuslatın arasıdır akrep ile yelkovan   Yağmur oldu dokunuşun, gülümsemenin adı oldu güneş Bulutların arkasındaki yel oldun artık ömürlük aşkları kovan…


İki Harf Değişti Sessizliğimizde Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İki Harf Değişti Sessizliğimizde


İki Harf Değişti Sessizliğimizde Kitabı İndirme Linkleri


İki Harf Değişti Sessizliğimizde Pdf İndirme Linkleri

İki Harf Değişti Sessizliğimizde Yandex Disk Pdf İndir

İki Harf Değişti Sessizliğimizde Google Drive Pdf İndir


İki Harf Değişti Sessizliğimizde Epub İndirme Linkleri

İki Harf Değişti Sessizliğimizde Yandex Disk Ebup İndir

İki Harf Değişti Sessizliğimizde Google Drive Epub İndir


İki Harf Değişti Sessizliğimizde Mobi İndirme Linkleri


İki Harf Değişti Sessizliğimizde Yandex Disk Mobi İndir

İki Harf Değişti Sessizliğimizde Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İki Harf Değişti Sessizliğimizde Etiketleri

İki Harf Değişti Sessizliğimizde kitabı hakkında genel bilgiler, İki Harf Değişti Sessizliğimizde kitabının yazarı kimdir, İki Harf Değişti Sessizliğimizde kitabının özeti, İki Harf Değişti Sessizliğimizde pdf indirme linki, İki Harf Değişti Sessizliğimizde epub indirme linki, İki Harf Değişti Sessizliğimizde mobi indirme linki, İki Harf Değişti Sessizliğimizde kitabını indir, İki Harf Değişti Sessizliğimizde kitabı tanıtım bülteni, İki Harf Değişti Sessizliğimizde arka kapak yazısı, İki Harf Değişti Sessizliğimizde kitabı kaç sayfa, İki Harf Değişti Sessizliğimizde hangi yayınevi tarafından basıldı, İki Harf Değişti Sessizliğimizde kitabının türü nedir, İki Harf Değişti Sessizliğimizde kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU