-->

Rakkase ve Hafız Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Rakkase ve Hafız Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Rakkase ve Hafız kitabını inceleyeceğiz. Müzeyyen Yılmaz tarafından yazılan Rakkase ve Hafız kitabı 2008-04-02 tarihinde yayınlanmıştır. Rakkase ve Hafız kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup ELİPS KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Rakkase ve Hafız hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Müzeyyen Yılmaz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Rakkase ve Hafız Kitabı Tanıtım Bülteni

Müzeyyen Yılmaz tarafından kaleme alınmış Rakkase ve Hafız kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kalıcı bir zevk, geçici bir zevke tercih edilmez. Thomas Young Ben bunu yapamadım baba... İçimdeki günahkâr kişiliği yok edemedim. Sen hep demez miydin yüreğimizde bir şeytan bir melek vardır diye... Ne yazık ki benim bedenimde kazanan şeytan oldu. Beni öylesine etkisine almıştı ki ona karşı koyacak gücü kendimde bulamadım. Bunu senden gizlemeye hakkım yoktu. Ama beni, kendi bildiğin ve tanıdığın ben olarak hatırlamanı istedim. Son anında bile olsa beni günahlarımla yargılamanı istemedim baba. Gerçekleri gizledim çünkü benim karşı koyamadığım tutkunun cezasını, senin çekmeni istemedim. Ben bunu yaşamanı istemedim baba...


Rakkase ve Hafız Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Rakkase ve Hafız


Rakkase ve Hafız Kitabı İndirme Linkleri


Rakkase ve Hafız Pdf İndirme Linkleri

Rakkase ve Hafız Yandex Disk Pdf İndir

Rakkase ve Hafız Google Drive Pdf İndir


Rakkase ve Hafız Epub İndirme Linkleri

Rakkase ve Hafız Yandex Disk Ebup İndir

Rakkase ve Hafız Google Drive Epub İndir


Rakkase ve Hafız Mobi İndirme Linkleri


Rakkase ve Hafız Yandex Disk Mobi İndir

Rakkase ve Hafız Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Rakkase ve Hafız Etiketleri

Rakkase ve Hafız kitabı hakkında genel bilgiler, Rakkase ve Hafız kitabının yazarı kimdir, Rakkase ve Hafız kitabının özeti, Rakkase ve Hafız pdf indirme linki, Rakkase ve Hafız epub indirme linki, Rakkase ve Hafız mobi indirme linki, Rakkase ve Hafız kitabını indir, Rakkase ve Hafız kitabı tanıtım bülteni, Rakkase ve Hafız arka kapak yazısı, Rakkase ve Hafız kitabı kaç sayfa, Rakkase ve Hafız hangi yayınevi tarafından basıldı, Rakkase ve Hafız kitabının türü nedir, Rakkase ve Hafız kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU