-->

Büyük Oyun Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Büyük Oyun kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Büyük Oyun kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Büyük Oyun kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Politikada her şey bir sırdır, ta ki birilerinin kuyruğuna basılana kadar...Başkan Robert Alden'ın göreve başlamasıyla birlikte Scot Harvath'ın da içinde bulunduğu çok gizli bir program olan "Apex Projesi" iptal edilmiştir.Programın iptali ile birlikte Scot Harvath kendi köşesine çekilir ve münzevi bir hayat sürmeye başlar. Ancak günün birinde Başkan'dan bir görüşme talebi gelir. Bu görüşmenin sonunda Başkan Alden'ın ondan bir isteği vardır. Gizli bir görev için ekibini tekrar kurmasını istemektedir. Görevi Afganistan'dan tutuklu olan bir Taliban üyesini kaçırmaktır.Fakat Harvarth'ın bir seçim yapması gerekmektedir. Ya milyonların katili bir adamı kaçırıp Başkan'a teslim edecektir ya da onu öldürüp masum insanların intikamını alacaktır. (Tanıtım Bülteninden)Sayfa Sayısı: 368Baskı Yılı: 2015 Dili: Türkçe Yayınevi: Altın Kitaplar   Kitap Adı: Büyük Oyun Yazar: Brad Thor Çevirmen: Esat Ören Yayınevi: Altın Kitaplar İlk Baskı Yılı: 2000 Dil: Türkçe Barkod: 9789752120112

***** Büyük Oyun kitabını için satın alma linkleri:
Büyük Oyun kitabını satın al

***** Büyük Oyun indirme linkleri:
Büyük Oyun kitabını PDF İndir
Büyük Oyun kitabını ePub İndir
Büyük Oyun kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Büyük Oyun kitabını ele aldık. Büyük Oyun kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Büyük Oyun kitabının yazarı, Büyük Oyun kitabının fiyatı ve Büyük Oyun yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Büyük Oyun kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Büyük Oyun kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Büyük Oyun kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Büyük Oyun kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU