-->

Hoca, Baba, Amca, Ben Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Hoca, Baba, Amca, Ben kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Hoca, Baba, Amca, Ben kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Hoca, Baba, Amca, Ben kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bir sabah, uykunun en tatlı yerindeyken, kapı zili acı acı öttü.   Bülbül zillerdendi, bana çocukluğumun geçtiği Aydın’daki aile evini, o evdeki mutsuzluğu ve yoksulluğu hatırlattığı için sevmezdim, ama değiştirmeye de cesaret edemiyordum, maziyle iyi kötü bir bağdı neticede.   Kalktım. Dedim herhalde ev arkadaşlarımdan biridir. Anahtarını falan unutmuştur. Açtım kapıyı, hoca, babam ve amcam karşımda duruyordu. Sabahın daha o saatinde sallanıyorlardı içkiden. Babamın elinde büyükçe bir bavul vardı.   Hoca, Baba, Amca, Ben, Murat Uyurkulak’ın 2017-2020 arası yazdığı öyküleri bir araya getiriyor. Kitaba adını veren ilk bölümde dört karakter üzerinden anlatılan hikâyeler var. Bu karakterlerden üçü, anarşistlikten komünistliğe uzanan muhtelif muhalif tonları olan üç alkolik. Gururlu, dürüst, yoksul, dışarıdan bakıldığında “kaybeden” diyebileceğiniz, ama kendilerini asla kaybetmiş görmeyen, hayat, memleket, dünya ve insanlar hakkında söyleyecek bolca sözleri olan, entelektüel karakterler. Rakıları, muhabbetleri, şehirleri ve ufaktan yaşadıkları gönül maceralarıyla her şeye rağmen kendileriyle barışık ve eğlenceli insanlar. Onların düşüncelerini ve hikâyelerini ise “oğul, yeğen ve öğrenci” olan, ortalarındaki “Ben” karakteri sayesinde okuyoruz. İkinci bölüm “Tuhaf Şahıslar Albümü”ndeyse ilginç karşılaşmalar, hayata gölgesini ya da ışığını düşüren anekdot ile anılar ve kimini okurların yakından tanıdığı çeşitli figürlerin ustalıkla hikâyeleştirilmiş dokunaklı portreleri yer alıyor.   #yol #devrim #dostluk #macera #muhalifolmak #portreler

***** Hoca, Baba, Amca, Ben kitabını için satın alma linkleri:
Hoca, Baba, Amca, Ben kitabını satın al

***** Hoca, Baba, Amca, Ben indirme linkleri:
Hoca, Baba, Amca, Ben kitabını PDF İndir
Hoca, Baba, Amca, Ben kitabını ePub İndir
Hoca, Baba, Amca, Ben kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Hoca, Baba, Amca, Ben kitabını ele aldık. Hoca, Baba, Amca, Ben kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Hoca, Baba, Amca, Ben kitabının yazarı, Hoca, Baba, Amca, Ben kitabının fiyatı ve Hoca, Baba, Amca, Ben yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Hoca, Baba, Amca, Ben kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Hoca, Baba, Amca, Ben kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Hoca, Baba, Amca, Ben kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Hoca, Baba, Amca, Ben kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU