-->

Savur Küllerini & Yanmış Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Savur Küllerini & Yanmış kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Savur Küllerini & Yanmış kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Savur Küllerini & Yanmış kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Geçmişi yaralı adamları herkes sever… Kapalı kapıların ardına gizlenmek zorunda kalmış eski aşklar, tutkular, öfkeler! Adal Yalaz, karısını kaybeden ve dünyaya kapılarını kapatarak kendini yaşadığı karanlığın içine hapsetmiş, o karanlıktan çıkmayı göze alamamış bir adam.  Ta ki, karısının ona bıraktığı vasiyete kadar.Erda Elmas ise nişan gününde aldatıldığını öğrenen ve evleneceği adam tarafından terk edilen güzel kadın… Hayat bir şekilde onları bir araya getirirken Adal Yalaz için bu evlilik bir ihanet, bir yük, ölen aşkının tam göğsüne saplanan bir oktur. Erda Elmas onunla evlenirken zaten umutsuzdur ancak unuttuğu yedi yılıyla birlikte derin ve karanlık ruhuna benzer bir deliğin zihninde açılacağından bihaber, bu aşkın peşinden sürüklenir. Ölümün gölgesi onların üzerindedir.  

***** Savur Küllerini & Yanmış kitabını için satın alma linkleri:
Savur Küllerini & Yanmış kitabını satın al

***** Savur Küllerini & Yanmış indirme linkleri:
Savur Küllerini & Yanmış kitabını PDF İndir
Savur Küllerini & Yanmış kitabını ePub İndir
Savur Küllerini & Yanmış kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Savur Küllerini & Yanmış kitabını ele aldık. Savur Küllerini & Yanmış kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Savur Küllerini & Yanmış kitabının yazarı, Savur Küllerini & Yanmış kitabının fiyatı ve Savur Küllerini & Yanmış yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Savur Küllerini & Yanmış kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Savur Küllerini & Yanmış kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Savur Küllerini & Yanmış kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Savur Küllerini & Yanmış kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU