-->

Sony Headset On Ear Kablosuz Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Beyaz WHCH510 Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Sony Headset On Ear Kablosuz Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Beyaz WHCH510 kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Sony Headset On Ear Kablosuz Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Beyaz WHCH510 kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Sony Headset On Ear Kablosuz Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Beyaz WHCH510 kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Sony Headset On Ear – Kablosuz Bluetooth Kulaküstü Kulaklık WHCH510 Düşük ağırlık ve kaliteli sesle gün boyu dinleme Sony’den WH-CH510 kulaklıkla, favori müziklerinizin ve podcast’lerinizin keyfini daha uzun süre çıkarın. Hafif tasarım ve 35 saate varan kesintisiz dinleme özelliği   Bluetooth Kablosuz Teknolojisi Akıllı telefonunuz veya tabletinizle eşleştirerek Bluetooth kablosuz teknolojisiyle favori parçalarınızı kablosuz olarak dinleyin.   Tüm Gün Dayanan Güç ve Hızlı Şarj 35 saate varan pil ömrü sayesinde, uzun yolculuklarınızda dahi yeterli güce sahip olacaksınız.   Dinlemeyi Kolaylaştıran Tuşlar Parçaları çalmak, durdurmak veya atlamak, ayrıca ses seviyesini ayarlamak için tuşları kullanın.   Renginizi Seçin Siyah, mavi veya beyaz seçenekleri arasından size en uygun olanı seçin. Renk ve doku kalitesi iyi bir görünüm ve his verecek şekilde düzenlenmiştir.   Müziği Her Yere Götürün WH-CH510 kulaklık hem kompakt ve hafiftir hem de döner kulaklık başlıkları sayesinde çantanıza kolayca yerleştirilebilir.    Eller serbest görüşme Dahili mikrofon sayesinde, kolaylıkla kullanılan eller serbest görüşme fonksiyonu ile sohbetiniz rahatça akar. Telefonunuzu cebinizden çıkarmanıza bile gerek kalmaz.     Sesli Yardımcıyla Uyumlu Tek bir tuşa basarak akıllı telefonunuzun sesli yardımcısına bağlanabilir, yol tarifi alabilir, müzik çalabilir ve kişilerinizle iletişim kurabilirsiniz.   Teknik Özellikler Sınırsız hareket için Bluetooth kablosuz teknolojisi Gün boyu güç için 35 saat pil ömrü ve hızlı şarj Mikrofonla kolay eller serbest görüşme ve sesli yardım komutları Kompakt ve hafif olan döner kulaklık başlıkları kolay taşınabilirlik sağlar 30 mm Sürücü Birimi ile daha fazla ayrıntıyı duyun Sürücü Birimi 30 mm Frekans Tepkisi (Bluetooth İletişimi) 20 Hz - 20.000 Hz (44,1 kHz Örnekleme)   USB Kablosu: USB Type-C TM (Yaklaşık 20 cm) Bağlantı: Bluetooth Gürültü Önleme: Var Kulaklık Modeli: Kulaküstü Tam Boy Kullanım Alanı: Bilgisayar; Telefon; Müzik Kullanım Tipi: Kulaküstü Mikrofon: Var   Ürün Adı: Sony Headset On Ear Kablosuz Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Beyaz WHCH510 Marka: Sony Barkod: 4548736101487

***** Sony Headset On Ear Kablosuz Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Beyaz WHCH510 kitabını için satın alma linkleri:
Sony Headset On Ear Kablosuz Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Beyaz WHCH510 kitabını satın al

***** Sony Headset On Ear Kablosuz Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Beyaz WHCH510 indirme linkleri:
Sony Headset On Ear Kablosuz Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Beyaz WHCH510 kitabını PDF İndir
Sony Headset On Ear Kablosuz Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Beyaz WHCH510 kitabını ePub İndir
Sony Headset On Ear Kablosuz Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Beyaz WHCH510 kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Sony Headset On Ear Kablosuz Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Beyaz WHCH510 kitabını ele aldık. Sony Headset On Ear Kablosuz Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Beyaz WHCH510 kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Sony Headset On Ear Kablosuz Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Beyaz WHCH510 kitabının yazarı, Sony Headset On Ear Kablosuz Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Beyaz WHCH510 kitabının fiyatı ve Sony Headset On Ear Kablosuz Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Beyaz WHCH510 yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Sony Headset On Ear Kablosuz Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Beyaz WHCH510 kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Sony Headset On Ear Kablosuz Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Beyaz WHCH510 kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Sony Headset On Ear Kablosuz Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Beyaz WHCH510 kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Sony Headset On Ear Kablosuz Bluetooth Kulaküstü Kulaklık Beyaz WHCH510 kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU