-->

Adalet, Dürüstlük ve Bereketin Temsilcisi Ahiler Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Adalet, Dürüstlük ve Bereketin Temsilcisi Ahiler kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Adalet, Dürüstlük ve Bereketin Temsilcisi Ahiler kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Adalet, Dürüstlük ve Bereketin Temsilcisi Ahiler kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Selçuklu, Anadolu Beylikleri ve Osmanlı topraklarında oldukça etkili olan Ahiler, Anadolu’nun pek çok şehir, kasaba ve köyünde, yol geçitlerinde, ıssız dağ başlarında kurdukları zaviyelerde gerçekleştirdikleri faaliyetlerle toplumsal dayanışmanın, cömertliğin, iyi ahlâkın, yardımlaşmanın ve kardeşliğin sembolü olmuşlardı. Ahiler, sadece toplum huzurunun sağlanması bakımından değil, yeni fethedilen bölgelerin Türkleşmesi ve İslamlaşması, yerleşime açılması, yıkılan köprülerin, hasar gören dere yataklarının, kuyuların ve köprülerin tamiri gibi topluma dönük pek çok işin baş mimarıydılar. Ahiler Moğol İstilası sırasında Anadolu’da Türk direnişinin sembolü olmuşlar, Osmanlı Devleti’nin kuruluş sürecine doğrudan katkı sağlamışlardı. Ahiler gündüz çalışmışlar, genellikle siyasî kaygı taşımayan bir hayat sürmüşler, kazançlarının bir kısmını zaviyeleri için harcamışlar, önemli bir kısmını da yoksullara dağıtmışlardı. Bu kitap, Ahi Teşkilatı’nın kurulması, tarihsel gelişimi, teşkilat yapısı, fütüvvet erbabının ve ahilerin sahip oldukları erdemleri ana hatlarıyla ele alan bir çalışma olarak, Ahi Teşkilatı’nın daha iyi anlaşılmasına katkı sağlamaktadır.

***** Adalet, Dürüstlük ve Bereketin Temsilcisi Ahiler kitabını için satın alma linkleri:
Adalet, Dürüstlük ve Bereketin Temsilcisi Ahiler kitabını satın al

***** Adalet, Dürüstlük ve Bereketin Temsilcisi Ahiler indirme linkleri:
Adalet, Dürüstlük ve Bereketin Temsilcisi Ahiler kitabını PDF İndir
Adalet, Dürüstlük ve Bereketin Temsilcisi Ahiler kitabını ePub İndir
Adalet, Dürüstlük ve Bereketin Temsilcisi Ahiler kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Adalet, Dürüstlük ve Bereketin Temsilcisi Ahiler kitabını ele aldık. Adalet, Dürüstlük ve Bereketin Temsilcisi Ahiler kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Adalet, Dürüstlük ve Bereketin Temsilcisi Ahiler kitabının yazarı, Adalet, Dürüstlük ve Bereketin Temsilcisi Ahiler kitabının fiyatı ve Adalet, Dürüstlük ve Bereketin Temsilcisi Ahiler yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Adalet, Dürüstlük ve Bereketin Temsilcisi Ahiler kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Adalet, Dürüstlük ve Bereketin Temsilcisi Ahiler kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Adalet, Dürüstlük ve Bereketin Temsilcisi Ahiler kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Adalet, Dürüstlük ve Bereketin Temsilcisi Ahiler kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU