-->

Ama Sen Gelmedin Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Ama Sen Gelmedin kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Ama Sen Gelmedin kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Ama Sen Gelmedin kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Sen kardın, gökten düşüp avuçlarımda eriyip kaybolan. Sen kurşundun, beynimden vurmuşçasına aklımı oynatan. Sen belaydın üstüme korkmadan yürüyen, beni ezip geçen. Sen aşktın, acının kötü habercisi ve ey sevgili sen kimsin? Beni sen eden, sonra Mecnun’a döndüren… Sen yağmurdan sonraki toprak kokusu, Sen işçinin el emeği, soğuk günde sıcak bir kaşık çorbasın. Sen namazdan sonraki huzurum, ağzımdan düşmeyen duamsın. Sen görmeyen gözüm, duymayan kulağım, tutmayan dizim, Son aldığım nefesimsin. Sen sınav anındaki heyecanım, çözemediğim tek sorumsun. Sen evren içinde bir yıldız, solmayan sonsuz bir gezegensin. Sen kalp anahtarım, tek yürek sızımsın. Sen var ya sen, benim için her şeysin ama başkası için hiçbir şey.

***** Ama Sen Gelmedin kitabını için satın alma linkleri:
Ama Sen Gelmedin kitabını satın al

***** Ama Sen Gelmedin indirme linkleri:
Ama Sen Gelmedin kitabını PDF İndir
Ama Sen Gelmedin kitabını ePub İndir
Ama Sen Gelmedin kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Ama Sen Gelmedin kitabını ele aldık. Ama Sen Gelmedin kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Ama Sen Gelmedin kitabının yazarı, Ama Sen Gelmedin kitabının fiyatı ve Ama Sen Gelmedin yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Ama Sen Gelmedin kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Ama Sen Gelmedin kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Ama Sen Gelmedin kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Ama Sen Gelmedin kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU