-->

Annelerin En Güzeli Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Annelerin En Güzeli kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Annelerin En Güzeli kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Annelerin En Güzeli kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Böylesine sınırsız, ölçüsüz, eşsiz bir sevginin öyküsünü anlatmaya başlamadan, onun gerçek yüksekliğine, erişilmez çizgisine, ne yaparsam yapayım ulaşamayacağımı, hep küçük ve güdük kalacağımı iyi bildiğimi de belirtmek isterim. Bir büyük dağın altındaki kör köstebek kadar çaresiz ve güçsüzüm aslında...1907’de doğan Mebrure Alevok, pek çok türde verdiği eserle dönemin dikkat çeken isimlerinden birisi olur. Alevok’un 1972’de, Hürriyet gazetesinde 135 nüshayla tefrika edilen anı-romanı Sevgilerin En Güzeli, Yaman Koray’ı çok etkiler, o da Annelerin En Güzeli’ni işte bu tefrikaya bir nazire şeklinde kaleme alır. Alevok’la Koray arasındaki ilişki çok kutsaldır. Son ana dek birbirlerinden ayrılmazlar ve her ne olursa olsun dayanışmayı sürdürürler. Alevok, oğlunu öyle çok sever ki, “Aman ne olur Allah’ım, sakın kızma, darılma, gücenme, kıskanma. Seni de çok seviyoruz,” diye yazar bir yerde. Koray’ın ilk defa yayınlanan bu eserini okurken herkes kendi annesini, evladını yüreğinde hissedecek.…anneniz sağken, yanınızdayken, konuşabildiğiniz kadar konuşun onunla, “Nasılsa biliyor,” demeyin... Sizi anlamasa bile, konuşun... İçinizde kalmasın. Ona yakın olun. Hiç vakit kaybetmeyin.  

***** Annelerin En Güzeli kitabını için satın alma linkleri:
Annelerin En Güzeli kitabını satın al

***** Annelerin En Güzeli indirme linkleri:
Annelerin En Güzeli kitabını PDF İndir
Annelerin En Güzeli kitabını ePub İndir
Annelerin En Güzeli kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Annelerin En Güzeli kitabını ele aldık. Annelerin En Güzeli kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Annelerin En Güzeli kitabının yazarı, Annelerin En Güzeli kitabının fiyatı ve Annelerin En Güzeli yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Annelerin En Güzeli kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Annelerin En Güzeli kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Annelerin En Güzeli kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Annelerin En Güzeli kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU