-->

Arincon Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Arincon kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Arincon kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Arincon kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
"Hayat seçimlerle doludur. Seçim yapmak zorunda kaldığın anlarda geçmişi unutma ve havadaki cesaret kokusunu duy.”   Arya ve İngo'nun babasının esrarengiz biçimde kaybolması onları bu gizemi aydınlatmak üzere tuhaf bir yolculuğa çıkarır. Çıktıkları yolda nereye gideceklerini, ne yapacaklarını bilmemelerine karşın onlara geçmişleri, babalarıyla olan anıları yardımcı olur. Yolun sonunda ulaştıkları esrarengiz disk onları hiç bilmedikleri bambaşka bir evrene götürür.   Daha önce gördükleri her yerden farklı olan Arincon evreninde kendilerini Düşkapanlar, Kazıcılar, Aynacılar ve Gezgin karşılar. Sonsuz güvenin ve ihanetin, sırların ve şifrelerin, anıların ve gerçeklerin iç içe geçtiği Arincon’da hayatta kalmak hiç de kolay olmayacaktır.   Paradokya serisiyle onbinlerin kalbinde taht kurmuş Cem Gülbent’in kaleminden macera, aksiyon, bilinmezlik dolu bir eser. 

***** Arincon kitabını için satın alma linkleri:
Arincon kitabını satın al

***** Arincon indirme linkleri:
Arincon kitabını PDF İndir
Arincon kitabını ePub İndir
Arincon kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Arincon kitabını ele aldık. Arincon kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Arincon kitabının yazarı, Arincon kitabının fiyatı ve Arincon yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Arincon kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Arincon kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Arincon kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Arincon kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU