-->

Çocukla Çocuk Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Çocukla Çocuk kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Çocukla Çocuk kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Çocukla Çocuk kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bir çocuğu anlamak neyle başlar? Hangi duygusuna dokununca ulaşırsın? Yoksa her şeyi geçip sadece ruhuna dokunmayı öğrenmek bunun en kıymetli anı mıdır? Kalbinden o çocuk ruhuna dokunmak ve çocukla çocuk olmaya başlayarak en değerli adımı mı atmış ölürüz? Evet, anne ve baba olmak profesyonelliği gerektirmesi. Ebeveyn olduysan en kıymetli üniversiteyi bile okumadan profesyonel olmayı öğrenmeli. Tek yolu da kalbini sevmeyi bilmekten geçmeli. Bende çocuğu için çırpınan naçizane bir anneyim. Onun için profesyonel olabilmek adına kalbine dokunup oradan ruhuna sımsıkı sarılıyorum. Çocukla çocuk oluyorum. Bu kitabı benim gibi kalbi güzel ebeveynler için oğlumla birlikte yazdık. Onunla birlikte hayaller kurduk, hayallerimizi oyunlara taşıdık ve sizinle buluşturmaya karar verdik. Ve her şeyin ötesinde bu kitabı birlikte yazarken kalplerimize daha da sarıldık. Hadi o zaman anne oğulun çocuk dilinden yazdığı bu eğlence dolu kitabı okumaya ve oyunlarımızı birlikte oynamaya hazır mısınız?

***** Çocukla Çocuk kitabını için satın alma linkleri:
Çocukla Çocuk kitabını satın al

***** Çocukla Çocuk indirme linkleri:
Çocukla Çocuk kitabını PDF İndir
Çocukla Çocuk kitabını ePub İndir
Çocukla Çocuk kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Çocukla Çocuk kitabını ele aldık. Çocukla Çocuk kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Çocukla Çocuk kitabının yazarı, Çocukla Çocuk kitabının fiyatı ve Çocukla Çocuk yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Çocukla Çocuk kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Çocukla Çocuk kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Çocukla Çocuk kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Çocukla Çocuk kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU