-->

Darası Alınmış Sözler Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Darası Alınmış Sözler kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Darası Alınmış Sözler kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Darası Alınmış Sözler kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Çocuklar diyorum Hayatın haleti ruhiyesi olmalı Her daim Daha çok miktarda neşe katmalı Her mesafeden sevebildikleri için Her şey onlarla ölçülüp biçilmeli Bir gram çocukluk almak için Bin ton adamlıktan vazgeçilmeliÇocuklar diyorum Daha uzun yaşamalı Daha çok yarın birikip Silme umut olmanın ağırlığı olmalı Ve çocukluk hayatın daha çoğunda yaşanmalı Mesela doksan dokuz yıl çocuk kalıp Bir yıl yetişkinliğe sabretmeli insan Sonra isterse ölmeliÇocuklar diyorum Başka bişey dememe gerek var mı Onlardan satmalı eczaneler Doktorlar reçetelere şifa niyetine Çocuk kalınız Sabah öğle akşam üç öğün Aç karna ve tok karna Bol kepçe alınız demeli Ve çiftçiler arzın her yerine çocukluk ekmeli Çocuk ormanlarından salınan Barışı sevgiyi mutluluğu solumalı İnsanlık daha çok

***** Darası Alınmış Sözler kitabını için satın alma linkleri:
Darası Alınmış Sözler kitabını satın al

***** Darası Alınmış Sözler indirme linkleri:
Darası Alınmış Sözler kitabını PDF İndir
Darası Alınmış Sözler kitabını ePub İndir
Darası Alınmış Sözler kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Darası Alınmış Sözler kitabını ele aldık. Darası Alınmış Sözler kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Darası Alınmış Sözler kitabının yazarı, Darası Alınmış Sözler kitabının fiyatı ve Darası Alınmış Sözler yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Darası Alınmış Sözler kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Darası Alınmış Sözler kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Darası Alınmış Sözler kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Darası Alınmış Sözler kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU