-->

Diriliş / Ateşli Kanatlar Serisi 3 Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Diriliş / Ateşli Kanatlar Serisi 3 kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Diriliş / Ateşli Kanatlar Serisi 3 kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Diriliş / Ateşli Kanatlar Serisi 3 kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
ATEŞLİ KANATLAR SERİSİ III Beni tanıyorsunuz. Kimi için bir avcı kimi için bir melezdim. Ama şimdi ölülerin denize aktığı, yaşayanların ruhlarının ise hayalet gibi dolandığı o yerdeyim, cehennemdeyim. Doğduğumdan beri öldürmek için eğitildiğim halkın karanlık tahtında oturuyorum şimdi. Uzaklarda eski tozlanmış bir anı kızıl gözlerimde titreşiyor bazen, yakışıklı bir adamın güzel yüzü. Sonra anı bozuluyor ve binbir parçaya ayrılıyor yeniden. O adamın bir adı var diyor zihnim. Ve sen o adama âşıksın. Milyarlarca parıltının gezindiği dünyada sadece ben kimsesiz ve lanetliyim. Tek sahip olduğum dostum uçsuz bucaksız karanlık. Ve sonunda karanlık bile beraberinde getirdiği gölgeleriyle gizleyemediği her günah için af diledi.   Ben kim miyim? Kirli ve karanlık bir geçmişin doğurduğu bembeyaz kanatlara hapsolmuş şu hafızasını kaybetmiş melek. Ailem yok, arkadaşlarım yok. Sadece her şeyi yutan kutsal bir ışık var. Sadece bazen... Renkler geliyor dünyama. İnsanların yitip giderken asla gerçekleşmeyecek hayalleriyle doluyor ruhum. Ben hayal kırıklığı gibiyim, hayallerle besleniyorum. Ve derinlerde bir yerde, ilk şarkıların bile adını anmadığı o karanlık devirden bir anı süzülüyor zihnime. Adını bilmiyorum ama tutunuyorum o kızın hayaline. Ben kayıp ruhların yoldaşı, Azrail’in çırağı Aidanhell, yaşayanların diyarında yükselirken ruhumda asla hatırlamadığım bir kaybın acısını taşıyorum her doğan güneşle yeniden

***** Diriliş / Ateşli Kanatlar Serisi 3 kitabını için satın alma linkleri:
Diriliş / Ateşli Kanatlar Serisi 3 kitabını satın al

***** Diriliş / Ateşli Kanatlar Serisi 3 indirme linkleri:
Diriliş / Ateşli Kanatlar Serisi 3 kitabını PDF İndir
Diriliş / Ateşli Kanatlar Serisi 3 kitabını ePub İndir
Diriliş / Ateşli Kanatlar Serisi 3 kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Diriliş / Ateşli Kanatlar Serisi 3 kitabını ele aldık. Diriliş / Ateşli Kanatlar Serisi 3 kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Diriliş / Ateşli Kanatlar Serisi 3 kitabının yazarı, Diriliş / Ateşli Kanatlar Serisi 3 kitabının fiyatı ve Diriliş / Ateşli Kanatlar Serisi 3 yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Diriliş / Ateşli Kanatlar Serisi 3 kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Diriliş / Ateşli Kanatlar Serisi 3 kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Diriliş / Ateşli Kanatlar Serisi 3 kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Diriliş / Ateşli Kanatlar Serisi 3 kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU