-->

Kavimler Göçü Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kavimler Göçü kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kavimler Göçü kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kavimler Göçü kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Antik Çağ’ın sonunu getiren “Kavimler Göçü” döneminin en çarpıcı sahnelerinden birini, ilk dönem Roma Hristiyan otoritelerinden Hieronymus, 396 yılında şöyle tasvir eder: “Yirmi yıldan fazladır Constantinopolis (İstanbul) ve Jülyen Alpleri arasında Romalı kanı dökülüyor. Gözü dönmüş caniler kaç zevcenin, hür yurttaşın ve soylunun onurlarını ayaklar altına alıp onlarla alay ettiler. Piskoposlar tutsak edildi, rahipler ve her mertebeden kilise mensupları katledildi, İsa’nın sunakları at ahırlarına dönüştürüldü, şehitlerin kemikleri mezarlarından sökülüp atıldı. Yas, gözyaşı, ölümün kol gezmediği yer kalmadı.” Hieronymus’un içine doğuyordu: “Roma dünyası çöküyordu.” Peki sahiden de süreç sonucunda Batı Roma İmparatorluğu’nun yıkılmasına yol açacak bu kanlı hareketliliğin sebepleri neydi? Olaylar nerelerden doğup hangi yöne evrildi, baş aktörleri kimlerdi ve gelecekte Kavimler Göçü’nün tarihi hangi amaçlarla suistimal edilecekti? Akademisyen ve yazar Klaus Rosen bu sorulara cevap vermek amacıyla, Roma topraklarını işgal eden kavimlerin çoğunluğunu oluşturan Cermen unsurlara ve Avrupa tarihine vurdukları sarsıcı damgaya odaklanarak, MS 2. ile 5. yüzyıllar arasında giderek tansiyonu yükselen çalkantılı süreçte, muharebeler, işgaller, taht iddiaları, iç savaşlar, ittifaklar ve ihanetlerle örülü kargaşa yıllarında Batı Roma’yı yıkılmaya götüren ve Avrupa’da modern ulusların oluşumunun temelini atan olayları inceliyor.

***** Kavimler Göçü kitabını için satın alma linkleri:
Kavimler Göçü kitabını satın al

***** Kavimler Göçü indirme linkleri:
Kavimler Göçü kitabını PDF İndir
Kavimler Göçü kitabını ePub İndir
Kavimler Göçü kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kavimler Göçü kitabını ele aldık. Kavimler Göçü kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kavimler Göçü kitabının yazarı, Kavimler Göçü kitabının fiyatı ve Kavimler Göçü yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kavimler Göçü kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kavimler Göçü kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kavimler Göçü kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kavimler Göçü kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU