-->

Klasik Polisiye Öyküler Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Klasik Polisiye Öyküler kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Klasik Polisiye Öyküler kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Klasik Polisiye Öyküler kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Şimdi her şey hiç olmadığı kadar büyük bir gizemle dolu.”    Klasik Polisiye Öyküler, suç ve gizem edebiyatının önemli kahramanlarının ilk kez ortaya çıktığı serüvenler ile öncü yazarların unutulmaz eserlerini bir araya getiriyor. Okült dedektif Carnacki, kör dedektif Max Carrados ve avukat dedektif Martin Hewitt’in doğduğu öykülere ev sahipliği yapan bu derlemede, bazen bir cinayetin, bazen bir soygunun, bazen adaletin, kimi zaman da bir hayaletin peşinde, esrar perdesi aralanmaya başlıyor. Çağdaş İngiliz polisiyesinin yaratıcısı Wilkie Collins’ten “Polis Memuru ve Aşçı”, Arthur Conan Doyle’un en güçlü edebi rakibi Arthur Morrison’dan “Lenton Çiftliği Soygunları”, “polisiyenin anası” olarak kabul edilen Anna Katharine Green’den “Yakut ve Kazan”, William Hope Hodgson’ın doğaüstü ile gizemi harmanlayan öyküsü “Canavarın Geçidi”, Ernest Bramah’ın eyleme değil fikre odaklanan polisiyesi “Diyonisos Sikkesi” ve Pulitzer Ödüllü feminist yazar Susan Glaspell imzalı “Emsallerinden Oluşan Bir Jüri”, bu derlemede yan yana geliyor. “Polisiye öykü, iç içe geçmiş iki öyküden oluşur: olup bitenin öyküsü ve görünürde olup bitenin öyküsü.” MARY ROBERTS RINEHART

***** Klasik Polisiye Öyküler kitabını için satın alma linkleri:
Klasik Polisiye Öyküler kitabını satın al

***** Klasik Polisiye Öyküler indirme linkleri:
Klasik Polisiye Öyküler kitabını PDF İndir
Klasik Polisiye Öyküler kitabını ePub İndir
Klasik Polisiye Öyküler kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Klasik Polisiye Öyküler kitabını ele aldık. Klasik Polisiye Öyküler kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Klasik Polisiye Öyküler kitabının yazarı, Klasik Polisiye Öyküler kitabının fiyatı ve Klasik Polisiye Öyküler yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Klasik Polisiye Öyküler kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Klasik Polisiye Öyküler kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Klasik Polisiye Öyküler kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Klasik Polisiye Öyküler kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU