-->

Korkma Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Korkma kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Korkma kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Korkma kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bir Akif Romanı…   Milli Şairimiz, Şair-i Muazzama Mehmet Akif’in 1920 yılının Nisan ayının ilk haftasından 12 Mart 1921 tarihine kadar geçen süreçteki Milli Mücadele çalışmaları ve hayatı tamamen belgelere dayalı bir şekilde okuruyla buluşuyor.   Tamamı gerçek karakterler ve tamamı gerçek olaylardan oluşan, Mehmet Akif’in İstiklal mücadelesini ve İstiklal Marşı’nın yazılış sürecini anlatan belgesel roman.  Belgesel roman… Çok büyük bir iddia… Bu kitap bu iddiasının arkasında. Çünkü ilk kelimesinden son kelimesine kadar belgelere dayalı olarak ama bir roman tadında kaleme alındı. Mehmet Akif Anadolu’ya ne zaman, hangi sebeple geçti? Anadolu’ya geçtiğinde hangi faaliyetlerde bulundu? Hangi şehirleri dolaştı ve bu şehirlerde neler yaptı? Sebilürreşad Dergisi sahibi ve Akif’in yakın dostu, kader ortağı Eşref Edib’in dünya tarihine geçen icraatı ne idi? Akif, Milli Mücadele ruhunu şaha kaldıran, Anadolu’nun dört bir yanına dalga dalga yayılan vaazını nerede verdi? Bu vaazında nelerden bahsetti? İstiklal Marşı yarışmasına neden katılmadı? Milli Marş’ı yazmaya nasıl ikna oldu? Ne kadar günde, nerelerde, hangi ortamda, nasıl yazdı? İstiklal Marşı’nın nüvelerini daha önceki şiir ve yazılarında ortaya koydu mu?   İstiklal Marşı’nı tamamladığında ilk nereye gönderdi?   Tüm bu soruların ve ilk defa okuyacağınız birçok Mehmet Akif gerçeğinin yer aldığı, bir destan adamın destansı, belgeye dayalı ve tamamen gerçek hayatı.    İstiklal Marşı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün 100. yılında, alanında yazılan ilk ve tek Belgesel Roman.   Şair-i Muazzama Mehmet Akif’e minnet, hasret ve özlemle…

***** Korkma kitabını için satın alma linkleri:
Korkma kitabını satın al

***** Korkma indirme linkleri:
Korkma kitabını PDF İndir
Korkma kitabını ePub İndir
Korkma kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Korkma kitabını ele aldık. Korkma kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Korkma kitabının yazarı, Korkma kitabının fiyatı ve Korkma yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Korkma kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Korkma kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Korkma kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Korkma kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU