-->

Kırık Ayna Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kırık Ayna kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kırık Ayna kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kırık Ayna kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
"Sen kaç uykusuz gece, kaç tabaka tütün, kaç dertli türkü, kaç uzun yürüyüş, kaç sitem ve kahır dolu bakış, kaç zamana çatış, kaç eksik kalan şiir, kaç bitmeyen cümle, kaç ölüm provası, kaç sessiz çığlık, kaç Mecnun perişanlığı, kaç Kerem yanışı, kaç Ferhat dağı oldun bilmeyeceksin. Ama bana bıraktığın acının takati aştığını bilmeni isterim! Sen bir sırsın benim için, öyle de kalacaksın" Şair Memduh Atalay'ın kalemiyle, her sabrı derin bir duyarlılıkla örülmüş bir romana, Kırık Ayna'nın yansımalarına açılacaksınız. Kıyısız bir deniz sizi karşılıyor. Yazarın yarım asırlık ruh macerasını, Türkçenin bin yıllık verimini, süzülmüş bir şekilde her kel i mede hissedeceksiniz. Yazar sizi kah bo zkırın ortasında bir çobanın irfanına, kah şehrin velvelesi ortasında sancılı bir felsefi sorgulamaya taşıyacak. Romanın başkahramanı Hüsnü Cemal Hoyrat'ın hikayesiyle birlikte bir neslin serencamına eğiliyorsunuz. Aşkın, davanın, adanmışlığın, merhametin, ruhu törpüleyen acının ve tabiatın yüzleri Kırık Ayna'dan kalbinize yöneliyor, kalbinizi açın!"   

***** Kırık Ayna kitabını için satın alma linkleri:
Kırık Ayna kitabını satın al

***** Kırık Ayna indirme linkleri:
Kırık Ayna kitabını PDF İndir
Kırık Ayna kitabını ePub İndir
Kırık Ayna kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kırık Ayna kitabını ele aldık. Kırık Ayna kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kırık Ayna kitabının yazarı, Kırık Ayna kitabının fiyatı ve Kırık Ayna yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kırık Ayna kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kırık Ayna kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kırık Ayna kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kırık Ayna kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU