-->

Kurubik Okuma Kitaplarım Seti (10 Kitap) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kurubik Okuma Kitaplarım Seti (10 Kitap) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kurubik Okuma Kitaplarım Seti (10 Kitap) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kurubik Okuma Kitaplarım Seti (10 Kitap) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Okumayı yeni öğrenmiş bir çocuk, severek okuyacağı metinlere ihtiyaç duyar. Sizin de bildiğiniz gibi karşılaştığı kitaplar, onun dil gelişimini, sosyal, duygusal öğrenme süreçlerini ve aynı zamanda evrensel değerleri destekler nitelikte olmalıdır.   10 kitaptan oluşan Okuma Kitaplarım Kuribik Serisi, bu amaçlar doğrultusunda 1 ve 2. sınıflar için hazırlanmıştır. Bütün hikâyeler, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına ve Değerler Eğitimi Genelgesi’ne uygun niteliktedir.   Her hikâyeden önce hazırlık soruları, hikâye sonlarında ise değerlendirme soruları yer almaktadır. Böylece çocuklarımızın okuduklarını anlama ve Türkçe’yi kullanma becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmiştir.    Bu seride, kalbinizi ısıtacak öykülerin yanında; kendini tanımaya, dostluğa, yardımlaşmaya, iyiliğe, gerçek başarıya ve daha birçok erdemli davranışa tanık olacaksınız.   Çocuklarımız, Kurubik’in renkli maceralarını okurken; hem eğlenecek hem de okuma zevki edinecek. Özgün hikâyeleri, sade anlatımı ve birbirinden güzel çizimleri ile bu seti, çocuklarımızın severek okuyacak.   Set İçeriği 10 Kitap:   Kitap: Gölün En Işıltılı Kurbağası Öz değer Başarı Mutluluk   Kitap: Yaramaz Bıdıbik Aile Sevgi Yardımlaşma   Kitap: Kırmızı Şapkalı Mantar Güven Hoşgörü Arkadaşlık   Kitap: Misafir Balıklar Misafirperverlik Yardımseverlik Anlayış   Kitap: Kahraman Kurubik  Azim İyilik Başarı   Kitap: Kunduz Kundi Duyarlılık Çalışkanlık Dayanışma   Kitap: Gölde Neler Oluyor Güler Yüz Doğa Sevgisi Mutluluk   Kitap: Kurbağa Şakabik Ölçülü Olmak Hayal Gücü Mutluluk   Kitap: Kahkaha Atan Ördekler Özgüven Empati Kendini Tanıma   Kitap: Mavi Hırkalı Yengeçler Saygı Özdenetim Kardeş Sevgisi  

***** Kurubik Okuma Kitaplarım Seti (10 Kitap) kitabını için satın alma linkleri:
Kurubik Okuma Kitaplarım Seti (10 Kitap) kitabını satın al

***** Kurubik Okuma Kitaplarım Seti (10 Kitap) indirme linkleri:
Kurubik Okuma Kitaplarım Seti (10 Kitap) kitabını PDF İndir
Kurubik Okuma Kitaplarım Seti (10 Kitap) kitabını ePub İndir
Kurubik Okuma Kitaplarım Seti (10 Kitap) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kurubik Okuma Kitaplarım Seti (10 Kitap) kitabını ele aldık. Kurubik Okuma Kitaplarım Seti (10 Kitap) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kurubik Okuma Kitaplarım Seti (10 Kitap) kitabının yazarı, Kurubik Okuma Kitaplarım Seti (10 Kitap) kitabının fiyatı ve Kurubik Okuma Kitaplarım Seti (10 Kitap) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kurubik Okuma Kitaplarım Seti (10 Kitap) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kurubik Okuma Kitaplarım Seti (10 Kitap) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kurubik Okuma Kitaplarım Seti (10 Kitap) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kurubik Okuma Kitaplarım Seti (10 Kitap) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU