-->

Mavi Kanatlar Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Mavi Kanatlar kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Mavi Kanatlar kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Mavi Kanatlar kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
"Biz öyle sıradan kardeşler değildik. Biz turna kuşu kardeşleriydik. Filizcik'i kendini evinde hissettiği tek yere, ailesinin yanına götürüyorduk."Sevgi ve sorumlulukla birbirine bağlanmış iki kardeş... Kardeşi Josh'tan beş yaş büyük olan Jadran, fiziki olarak Dev lakaplı olacak kadar iridir fakat kardeşinden ve diğer çocuklardan daha küçük bir kalbe sahiptir. Yine de bu durum onlara engel olmaz. İki kardeş, buldukları yaralı turna kuşuna, ailesini Güney'e kadar takip edebilmesi için, yeniden uçmayı öğretmek isterler. Annelerinin müzikallerde oynadığı zamanlardan kalan büyük mavi kanatları takarlar ve turnaya nasıl uçacağını göstermek için yükseğe tırmanırlar. Josh, ısrarcı kardeşi yüzünden talihsiz bir kaza geçirdiğinde her şey değişir. Jadran, birlikte yaşamaya devam edemeyecek kadar tehlikeli görünürken ailesiyle kalabilir mi? İki kardeş, Jadran'ın bir bakım evine taşınması gerektiğini öğrenince kaçmaya karar verir ve turna kuşunu da yanlarında götürür. Bu, bir ailenin sıcaklığını arayan cesur ve dokunaklı bir yolculuktur. Mavi Kanatlar, tüm zorluklara rağmen kırılganlık, güç ve kardeşlik hakkında sıcak, sevgi dolu bir hikâye.

***** Mavi Kanatlar kitabını için satın alma linkleri:
Mavi Kanatlar kitabını satın al

***** Mavi Kanatlar indirme linkleri:
Mavi Kanatlar kitabını PDF İndir
Mavi Kanatlar kitabını ePub İndir
Mavi Kanatlar kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Mavi Kanatlar kitabını ele aldık. Mavi Kanatlar kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Mavi Kanatlar kitabının yazarı, Mavi Kanatlar kitabının fiyatı ve Mavi Kanatlar yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Mavi Kanatlar kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Mavi Kanatlar kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Mavi Kanatlar kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Mavi Kanatlar kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU