-->

Orhan Yazıtları Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Orhan Yazıtları kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Orhan Yazıtları kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Orhan Yazıtları kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Merhaba. Ben Orhan. Gümüş Sitesi’nde yaşıyorum. Size annemin gözlerinin gücünden, arkadaşımın sakarlıklarından, kulaklıkları mindere benzeyen adamdan söz edebilirim. Yanlışlıklar devesinin kulaklarını, Göktürklerden gelen atlıyı, Orhun Irmağı’nın on beşinci katında yaşayan bilgeyi, anneannemin niçin pirinç olduğunu da anlatabilirim. Ama en çok da “Türkçe insan”ı sizinle birlikte aramayı isterim. Nasıl mı? Yüzyıllar önce dikili taşlara yazılmış Orhun Yazıtları. Türkçenin ilk yazılı kaynakları… Vezir Bilge Tonyukuk öncü olmuş bu işe. Bunları öğrendiğimde Bilge Tonyukuk’un yolundan gidebileceğimi düşündüm. Ben de Gümüş Sitesi’nin bahçesine kendi adıma yazıtlar dikmeye karar verdim: Orhan Yazıtları! Türkçemizin güzelliklerini anlatmak, sıkça yapılan yanlışları göstermek, dilimizi doğru kullanmanın önemini kavratmak için işe giriştim. Kısacası “Türkçe insan”ın peşine düştüm. Sizin de anlattıklarıma kulak vereceğinizi, yazıtlarıma uğrayacağınızı ve bu yolda beni yalnız bırakmayacağınızı biliyorum.

***** Orhan Yazıtları kitabını için satın alma linkleri:
Orhan Yazıtları kitabını satın al

***** Orhan Yazıtları indirme linkleri:
Orhan Yazıtları kitabını PDF İndir
Orhan Yazıtları kitabını ePub İndir
Orhan Yazıtları kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Orhan Yazıtları kitabını ele aldık. Orhan Yazıtları kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Orhan Yazıtları kitabının yazarı, Orhan Yazıtları kitabının fiyatı ve Orhan Yazıtları yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Orhan Yazıtları kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Orhan Yazıtları kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Orhan Yazıtları kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Orhan Yazıtları kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU