-->

Ormanın Gözü Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Ormanın Gözü kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Ormanın Gözü kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Ormanın Gözü kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Taşlı köy yollarında zıplayarak ilerleyen jeepin içindeki herkes tilkinin yaşamasını istese de ufacık hayvanın çok vaktinin kalmadığını biliyorlardı. Genç askerin, doktorun ve Yüzbaşının bilmediği ama yaralı tilkinin bildiği başka şeyler de vardı. Civardaki tek askerler onlar değildi… *** Düşünebiliyorlardı. Bilerek ve isteyerek sakat bir adama yardım etmemişlerdi. İnsanlar hep aynıydı bilinçli olarak kötülük yapıyorlardı… *** İnsanlık bir hastalıktı; iyileşemez, iyileştirilemez, bir hastalık, dünyayı çepeçevre sarmış pis kokulu bir kangren, vücuttan sökülüp atılması gereken hasta bir uzuvdu… *** Gölgenin sözlerinde doğruluk payı vardı. Asıl sorun Defterin gitmesi değildi… Asıl sorun General'in defterden nasıl haberdar olduğuydu… *** Albay’ın iki korumasının ve şoförünün akıllarını alan manzara bugüne kadar Deliçay'ın şahit olduğu en büyük kıyımdı… *** Büyükçe bir tarlanın ortasında yan yana dizilen askeri kamyonlar, minibüs ve arazi araçları ateşe verilmişti… *** Yanan araçların biraz uzağında ise dağa çıkan komandoların silahları, yedek şarjörleri, Deliçay Jandarma Karakolu'nun büyük cephaneliği ve her köy evinde mutlaka bir tane bulunan av tüfekleri yakılmıştı. Silahları yakan ateş fişeklerdeki baruttan öyle beslenmişti ki silahların çoğu erimişti… *** İnsan ya da hayvan bütün anaları ağlatacak bir tablo vardı. Kanlı canlı, zıpkın gibi dağa çıkan elli askerin ve başlarındaki yüzbaşının cansız bedenleri yan yana yatıyordu. Askerlerin gırtlakları, yüzleri karınları paramparça edilmişti. Bazı askerlerin kopan kol ve bacakları yine yanlarına bırakılmış ölü bedenlerden süzülen kan tarlanın kuru toprağını hamura çevirmişti…

***** Ormanın Gözü kitabını için satın alma linkleri:
Ormanın Gözü kitabını satın al

***** Ormanın Gözü indirme linkleri:
Ormanın Gözü kitabını PDF İndir
Ormanın Gözü kitabını ePub İndir
Ormanın Gözü kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Ormanın Gözü kitabını ele aldık. Ormanın Gözü kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Ormanın Gözü kitabının yazarı, Ormanın Gözü kitabının fiyatı ve Ormanın Gözü yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Ormanın Gözü kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Ormanın Gözü kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Ormanın Gözü kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Ormanın Gözü kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU