-->

Taş Çorbası Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Taş Çorbası kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Taş Çorbası kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Taş Çorbası kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bahçelerinden bereket taşan bir köy vardı. Fakat bu köyde her evin etrafı kalın duvarlarla çevriliydi, kimse paylaşmayı bilmezdi. Derken köye bir gezgin geldi. Cebinden bir taş çıkardı, meydanda ateş yaktı, başladı çorbasını pişirmeye. Köylüler yavaş yavaş toplandılar kazanın başına, lezzet kattılar çorbaya...   Judith Malika Liberman “Şarkılı Masallar” serisinde geleneksel masalları yeniden yorumluyor. Çok sevilen Önce Hayal’in ardından Taş Çorbası’nı da Liberman’ın anlatımı ve şarkıları ile YouTube ve SoundCloud platformlarından dinleyebilir, böylece masal anlatımı konusunda rehberliğinden ilham alabilirsiniz. Bunun için kitabın arka kapağında yer alan karekodu telefon ya da tabletinize okutmanız yeterli. Zeynep Özatalay’ın resimleri ise kitaba eşsiz bir canlılık ve neşe katıyor.

***** Taş Çorbası kitabını için satın alma linkleri:
Taş Çorbası kitabını satın al

***** Taş Çorbası indirme linkleri:
Taş Çorbası kitabını PDF İndir
Taş Çorbası kitabını ePub İndir
Taş Çorbası kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Taş Çorbası kitabını ele aldık. Taş Çorbası kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Taş Çorbası kitabının yazarı, Taş Çorbası kitabının fiyatı ve Taş Çorbası yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Taş Çorbası kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Taş Çorbası kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Taş Çorbası kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Taş Çorbası kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU