-->

Üç Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Üç kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Üç kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Üç kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Sizden biri uyurken, şeytan kafanıza üç düğüm atar.” Hadis “Şeytan uyukaldı bir gün. Rüzgar sert esti, üç tüy düştü şeytandan dünyaya…” Dostoyevski“Günah ve ölümdür insanın düşmanı. Üçüncüsü ise şeytandır.”Doğu Kilisesi Doktrini“Hava kararınca İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakultesi’nin tenhalaşan koridorları bir korku filmi sahnesini andırırdı. Fakulteden çıkıp Vezneciler’in ara sokaklarından Unkapanı’na yürürdük kimi zaman. Geçtiğimiz karanlık sokaklar, izbe mahalleler ve ürkütücü sessizlikti belki de Umut M. Doğan’ı korku öyküleri yazmaya yönlendiren. Üniversite yıllarından arkadaşım olan arkeolog Umut M. Doğan, insan zihninin karanlıklarına vuruyor bu kez kazmasını. Referanslarını tarihin sayfa aralıklarından, mitolojinin gizemli dehlizlerinden ve bugünün sosyal yaşamına dair samimi dilden alan üç ayrı öykü ile çıkıyor karşımıza. Kitap, okuyucusunu korkunun arkeolojisiyle yüz yüze getiriyor. Bir arkeolog titizliği ile kurgulanmış, iğneyle kuyu kazarcasına örülmüş korku duvarları içine çağırıyor. Sakin bir günün ardına saklanmış korku dolu anlar, gerilimler, çarpıcı yüzleşmeler ve sarsıcı bir kurgu ile bağlanan sonuçlar…Barış KAPUKIRAN

***** Üç kitabını için satın alma linkleri:
Üç kitabını satın al

***** Üç indirme linkleri:
Üç kitabını PDF İndir
Üç kitabını ePub İndir
Üç kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Üç kitabını ele aldık. Üç kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Üç kitabının yazarı, Üç kitabının fiyatı ve Üç yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Üç kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Üç kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Üç kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Üç kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU