-->

35 Kilo Tembel Teneke - Güneşi Bile Tamir Eden Adam (2 Kitap) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün 35 Kilo Tembel Teneke - Güneşi Bile Tamir Eden Adam (2 Kitap) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. 35 Kilo Tembel Teneke - Güneşi Bile Tamir Eden Adam (2 Kitap) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

35 Kilo Tembel Teneke - Güneşi Bile Tamir Eden Adam (2 Kitap) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
35 Kilo Tembel Teneke Kitap Açıklaması “Okul hayatımı mahvediyor!” diye düşünen Grégoire 13 yaşında ve hâlâ altıncı sınıf öğrencisidir. Beden eğitimi dersinde bile berbattır. Ama el işlerinde, hele marangozlukta çok beceriklidir ve ilginç icatlar yapmaktadır. Sevgili dedesinin küçük atölyesinde zaman geçirmek, mobilya yaparken ona yardım etmek en sevdiği şeydir. Ama Grégorie, sevdiği şeylerle uğraşabilmek için de, belirli bir düzeye dek eğitimini sürdürmek zorundadır. “Tembel Teneke” Grégoire sonunda bu duruma ilginç bir çözüm bulur. O, herkesin gittiği türden değil, daha farklı bir okula gitmelidir. Artık ne okul ondan, ne de o, okuldan nefret edecektir… Güneşi Bile Tamir Eden Adam Kitap Açıklaması Bir adanın halkı tüketim çılgınlığına kapılırsa neler olur? Adanın ciğercisi Muammer Bey çok iddiacı ve alıngan biridir. Öyle ki, kardeşi çalışkan tamirci Kadir Bey’e de küsmüştür. Oysa her tür eşyayı, hatta kırık kalpleri bile onaran tamircinin bundan haberi yoktur. O, adalıların bozulan ne kadar eşyası varsa onarmakla uğraşır, eskileri değerlendirir, eşyaların geçmişini anlatır durur. Ancak, beyaz eşya satıcısı ve nalbur kazançlarına engel olan tamirciden hiç hoşlanmazlar. Adalılar da eski eşyadan bıkmış, yeni şeylere sahip olmak istemektedirler. Sonunda tamirciyi adadan uzaklaştırmaya karar verirler. Ama nasıl?.. Marka Günışığı Kitaplığı Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 156 Yayın Tarihi 2021 Yazar Kolektif Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004VVL2

***** 35 Kilo Tembel Teneke - Güneşi Bile Tamir Eden Adam (2 Kitap) kitabını için satın alma linkleri:
35 Kilo Tembel Teneke - Güneşi Bile Tamir Eden Adam (2 Kitap) kitabını satın al

***** 35 Kilo Tembel Teneke - Güneşi Bile Tamir Eden Adam (2 Kitap) indirme linkleri:
35 Kilo Tembel Teneke - Güneşi Bile Tamir Eden Adam (2 Kitap) kitabını PDF İndir
35 Kilo Tembel Teneke - Güneşi Bile Tamir Eden Adam (2 Kitap) kitabını ePub İndir
35 Kilo Tembel Teneke - Güneşi Bile Tamir Eden Adam (2 Kitap) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün 35 Kilo Tembel Teneke - Güneşi Bile Tamir Eden Adam (2 Kitap) kitabını ele aldık. 35 Kilo Tembel Teneke - Güneşi Bile Tamir Eden Adam (2 Kitap) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda 35 Kilo Tembel Teneke - Güneşi Bile Tamir Eden Adam (2 Kitap) kitabının yazarı, 35 Kilo Tembel Teneke - Güneşi Bile Tamir Eden Adam (2 Kitap) kitabının fiyatı ve 35 Kilo Tembel Teneke - Güneşi Bile Tamir Eden Adam (2 Kitap) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız 35 Kilo Tembel Teneke - Güneşi Bile Tamir Eden Adam (2 Kitap) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece 35 Kilo Tembel Teneke - Güneşi Bile Tamir Eden Adam (2 Kitap) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz 35 Kilo Tembel Teneke - Güneşi Bile Tamir Eden Adam (2 Kitap) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. 35 Kilo Tembel Teneke - Güneşi Bile Tamir Eden Adam (2 Kitap) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU