-->

Ateş ve Kan - Kerri Maniscalco Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Ateş ve Kan - Kerri Maniscalco kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Ateş ve Kan - Kerri Maniscalco kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Ateş ve Kan - Kerri Maniscalco kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
ÜRÜN AÇIKLAMASI “DÜNYADA SEVGİDEN DAHA GÜÇLÜ HİÇBİR ŞEY YOKTU. NE NEFRETNE DE KORKU BENZER BİR GÜCE SAHİP OLMAYI UMUT EDEBİLİRDİ.” Audrey Rose Wadsworth ve Thomas Cresswell karanlık sırlarla çevrili Chicago’da düzenlenen göz alıcı Kolomb Dünya Fuarı’na katıldıklarında, kendilerini kayıp kişilere ve çözülmemiş cinayetlere uzanan bir soruşturmanın ortasında bulurlar. Serinin şoke edici finalinde Audrey Rose ve Thomas, Beyaz Şehir Şeytanı olarak bilinen katili bulabilecekler mi? Yoksa gizemi çözüp cevapları bulmaya çalışırlarken aşkları tarifi mümkün olmayan bir trajediyle yarım mı kalacak? “Maniscalco’nun ters köşelerle cazibe yayan kurgusuna hayran kalacaksınız.” -Kirkus Reviews “Doyle’un Sherlock Holmes’u ve Mary Shelley’nin Frankenstein’ı gibi klasik eserlere selam gönderen bu gizem dolu hikâye son derece tatmin edici bir okuma deneyimi sunmakta.” -School Library Connection Marka Ephesus Yayınları Basım Dili Türkçe Boyut Büyük Boy Cilt Durumu Ciltli Sayfa Sayısı 480 Yayın Tarihi 2021 Yazar Kerri Maniscalco Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004BHHY

***** Ateş ve Kan - Kerri Maniscalco kitabını için satın alma linkleri:
Ateş ve Kan - Kerri Maniscalco kitabını satın al

***** Ateş ve Kan - Kerri Maniscalco indirme linkleri:
Ateş ve Kan - Kerri Maniscalco kitabını PDF İndir
Ateş ve Kan - Kerri Maniscalco kitabını ePub İndir
Ateş ve Kan - Kerri Maniscalco kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Ateş ve Kan - Kerri Maniscalco kitabını ele aldık. Ateş ve Kan - Kerri Maniscalco kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Ateş ve Kan - Kerri Maniscalco kitabının yazarı, Ateş ve Kan - Kerri Maniscalco kitabının fiyatı ve Ateş ve Kan - Kerri Maniscalco yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Ateş ve Kan - Kerri Maniscalco kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Ateş ve Kan - Kerri Maniscalco kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Ateş ve Kan - Kerri Maniscalco kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Ateş ve Kan - Kerri Maniscalco kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU