-->

Ateşe Yön Vermek - Ellen Levine Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Ateşe Yön Vermek - Ellen Levine kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Ateşe Yön Vermek - Ellen Levine kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Ateşe Yön Vermek - Ellen Levine kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Hayal gücü, aşikâr bir oyunla bilinçaltına nüfuz eder. Tam da bu yüzden insanları fırça veya enstrüman almaları ve kendilerini ifade etmeleri için yüreklendiren sanat veya müzik terapisi çok etkilidir.” -Phil 'Philosofree' Cheney Ateşe Yön Vermek kitabında danışanların, duyusal ve sanatsal ifade biçimleri aracılığıyla terapide ve günlük hayatta şaşırtıcı yeni olasılıklara nasıl ulaşabilecekleri gözler önüne seriliyor. Çocuk psikoterapisti ve dışavurumcu sanat terapisti Ellen Levine, psikanaliz literatüründen gelen anlayışıyla yaptığı uygulamaları klinik tecrübeyle birleştiriyor. Bir yandan terapide sanatın yerini incelerken diğer yandan da yaratıcılığı, psikoterapinin temel bir unsuru olarak tanımlıyor. Marka Sola Unitas Basım Dili Türkçe Boyut Normal Boy Cilt Durumu Ciltsiz Sayfa Sayısı 208 Yayın Tarihi 2021 Yazar Ellen Levine Diğer Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004EY0P

***** Ateşe Yön Vermek - Ellen Levine kitabını için satın alma linkleri:
Ateşe Yön Vermek - Ellen Levine kitabını satın al

***** Ateşe Yön Vermek - Ellen Levine indirme linkleri:
Ateşe Yön Vermek - Ellen Levine kitabını PDF İndir
Ateşe Yön Vermek - Ellen Levine kitabını ePub İndir
Ateşe Yön Vermek - Ellen Levine kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Ateşe Yön Vermek - Ellen Levine kitabını ele aldık. Ateşe Yön Vermek - Ellen Levine kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Ateşe Yön Vermek - Ellen Levine kitabının yazarı, Ateşe Yön Vermek - Ellen Levine kitabının fiyatı ve Ateşe Yön Vermek - Ellen Levine yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Ateşe Yön Vermek - Ellen Levine kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Ateşe Yön Vermek - Ellen Levine kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Ateşe Yön Vermek - Ellen Levine kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Ateşe Yön Vermek - Ellen Levine kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU