-->

Ayza I - Sothis'in Batışı Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Ayza I - Sothis'in Batışı kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Ayza I - Sothis'in Batışı kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Ayza I - Sothis'in Batışı kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Ölümümden 500 yıl sonrasına... İki kız çocuğu doğacak, bedenleri farklı, ruhları bir olan. Görülmemiş böylesi, yaşamamış onlar gibisi. Bir yanı karanlık diğer yanı ışığa bakan... Kötülük ve iyiliği içinde barındıran, gecenin tüm karanlığına aldırmayıp inadına ışık saçan ay ve yıldız gibi... Karanlıkta yaşayan ama ışığa hizmet eden ay ve yıldız... Gündüz kaybolup gece karanlığından güç alan iki ışık hizmetkârı! Yarısı güçlü bir cadı diğer yarısı mükemmel bir peri olan iki kız çocuğu doğacak. Birinin saçları ay ışığı, gözleri altın... Diğerinin saçları gece karası, gözleri alevden! Ben Mira Muyen; Antik çağ büyücülerinin güçlerini kullanabilen dört büyük büyücüden biri olarak bu iki kızı varislerim ilan ediyorum. Güçlerim, silahlarım, bedenim ve hatta ruhum onlarındır. Zaman gelecek hepinizi şaşırtacaklar, umun ki meleklerim şeytanı alt etsin, yoksa benim yaptığım hatayı canlarınızla ödeyeceksiniz. Benim onlar için ödeyeceğim gibi..."Ayza serisinin ilk kitabı Sothis'in Batışı ile büyülü bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Ayza'ya hoş geldiniz.

***** Ayza I - Sothis'in Batışı kitabını için satın alma linkleri:
Ayza I - Sothis'in Batışı kitabını satın al

***** Ayza I - Sothis'in Batışı indirme linkleri:
Ayza I - Sothis'in Batışı kitabını PDF İndir
Ayza I - Sothis'in Batışı kitabını ePub İndir
Ayza I - Sothis'in Batışı kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Ayza I - Sothis'in Batışı kitabını ele aldık. Ayza I - Sothis'in Batışı kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Ayza I - Sothis'in Batışı kitabının yazarı, Ayza I - Sothis'in Batışı kitabının fiyatı ve Ayza I - Sothis'in Batışı yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Ayza I - Sothis'in Batışı kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Ayza I - Sothis'in Batışı kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Ayza I - Sothis'in Batışı kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Ayza I - Sothis'in Batışı kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information