-->

Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ürün Özellikleri Yayın Dili Türkçe Kitap Türü Ciltsiz Çevirmen Yapıncak Gürerk Okyar Yayınevi Gün Yayıncılık Baskı Sayısı 25 Editör Deniz Ermiş Meriç Yazar Tracy Hogg Basım Tarihi Şubat 2008 Fiyat Takibi Haftalık Aylık Değişim Oranı: Ayrıntılar DAHA İYİSİ YAZILANA DEK SATIN ALABİLECEĞİNİZ EN İYİ BEBEK BAKIM KİTABI! BİZE GÜVENİN... Geceleri deliksiz uyuyan, gündüzleri iştahla yemeğini yiyen, kendi başına sıkılmadan oyun oynayabilen, ne zaman ne istediğini anlayabildiğiniz bir bebek büyütmek... Kulağa erişilmesi güç bir hayal gibi geliyor değil mi? Tracy Hogg%27un yardımıyla bu hayali gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Şimdiye kadar bebeklerin aslında bir dilleri olduğunu fark etmiş miydiniz hiç? Siz fark etmediyseniz kısacık hayatında binlerce bebeğe fısıldayan kadın Tracy Hogg bunu sizin için yaptı. Tüm bebeklerin aslında her şeyin farkında olduğunu ve dünyaya gelir gelmez minik patron koltuğuna oturduklarını keşfeden yazar bu eşsiz kaynağında anne babalara bilinçli bir eğitimin kapısını açıyor. Patron koltuğunu bebeklere kaptırmamanın yollarını sabırlı deneyimleriyle anne babalara anlatıyor. Doğumdan üç yaşına kadar geçen süreçte beslenme, uyku alışkanlıkları, tuvalet eğitimi, duygu ve davranış sorunlarına kalıcı, akılcı ve uzlaşmacı çözüm yolları sunan bu kitap, anne ve babalara bebekleriyle birlikte bir kez daha büyüme ve hayattan keyif alma şansı tanıyor. Teslimat Bilgileri En geç 4 Mart Perşembe günü İstanbul şehrinden kargoya verilir. Hafta içi mesai saatleri içerisinde vereceğiniz siparişlerde satın aldığınız ürününüz, 3 gün içerisinde sizde olacak şekilde aynı gün kargoya verilir. Mesai saatleri dışı alışverişlerde bir sonraki gün kargoya verilir. Cumartesi ve Pazar günkü siparişler, Pazartesi gün içerinde kargoya verilir. İade / Değişim Bilgileri ’dan satın aldığınız ürünler için cayma hakkınızı kullanabilirsiniz.* İade Sürecini Gör Farklı bir model, beden veya renkle Ürün Değişimi yapabilirsiniz. Ürünü mağazaya ücretsiz göndermek için mağazanın anlaşmalı kargo firmasını tercih edin. Ürünle ilgili bilgi almak için Mağazaya Soru Sor alanından mağazayla iletişime geçebilirsiniz. *Cayma Hakkı Kullanımı ve İade Şartları, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği hükümlerine tabidir. Satış Sonrası Servis Basım hatası, ciltleme hatası, eksik sayfa vb. benzeri şikayetlerinizde ürününüz ücretsiz olarak değiştirilir.

***** Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler kitabını için satın alma linkleri:
Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler kitabını satın al

***** Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler indirme linkleri:
Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler kitabını PDF İndir
Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler kitabını ePub İndir
Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler kitabını ele aldık. Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler kitabının yazarı, Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler kitabının fiyatı ve Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU