-->

Blackstar Carry-On Folding 49 Tuşlu Taşınabilir & Katlanabilir Dijital Piyano (Beyaz) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Blackstar Carry-On Folding 49 Tuşlu Taşınabilir & Katlanabilir Dijital Piyano (Beyaz) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Blackstar Carry-On Folding 49 Tuşlu Taşınabilir & Katlanabilir Dijital Piyano (Beyaz) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Blackstar Carry-On Folding 49 Tuşlu Taşınabilir & Katlanabilir Dijital Piyano (Beyaz) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Blackstar Carry-on Folding 49 Tuşlu Taşınabilir & Katlanabilir Dijital Piyano (Beyaz) Genel Özellikler Hafif ve kompakt yapısı ile 49 Tuşlu Taşınabilir Dijital Piyano Eşsiz tasarımı, üstün tuş hassasiyeti ve çalım hissi. USB ile direkt MIDI bağlantısı ile arayüz kontrolü. Dahili USB şarjı ile 8 saate kadar çalım imkanı. Dahili hoparlör. Stereo 3.5 mm kulaklık çıkışı ile yüksek kalitede sessiz çalışma imkanı. 128 yüksek kalitede ses. 128 özel eşlik çalım varyasyonları ve çalışma imkanı sunar. Dahili Sustain pedal. Teknik Özellikler Tuş Sayısı: 49, natural his Sesler: 128 MIDI over USB: Var Transpoze Özelliği: Var, ±6 semitone Oktav: Var, Aralık (-2 to +2) Eşlik Çalımı: 128, seçilebilir tuşlar Demo Şarkılar: 30 Tempo Ayarlaması: Var, 30-180 BPM Metronom: Var, 6 vurgu ayarlaması Dahili Hoparlör: 2x 2 Watts (stereo) Kulaklık Çıkışı: Var Volume Kontrolü: Var Sustain Pedal Girişi: Var Dahili Şarj Özelliği: Var, Micro USB Şarj Fiziksel Özellikler Ağırlık: 1.01kg Ölçüler: 775 x 126 x 24 mm Kutu İçeriği Sustain pedal Nota Standı USB Şarj Kablasu Marka Blackstar Tuş Sayısı 88 Diğer Garanti Süresi (Ay) 24 Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBCV000004WQWD

***** Blackstar Carry-On Folding 49 Tuşlu Taşınabilir & Katlanabilir Dijital Piyano (Beyaz) kitabını için satın alma linkleri:
Blackstar Carry-On Folding 49 Tuşlu Taşınabilir & Katlanabilir Dijital Piyano (Beyaz) kitabını satın al

***** Blackstar Carry-On Folding 49 Tuşlu Taşınabilir & Katlanabilir Dijital Piyano (Beyaz) indirme linkleri:
Blackstar Carry-On Folding 49 Tuşlu Taşınabilir & Katlanabilir Dijital Piyano (Beyaz) kitabını PDF İndir
Blackstar Carry-On Folding 49 Tuşlu Taşınabilir & Katlanabilir Dijital Piyano (Beyaz) kitabını ePub İndir
Blackstar Carry-On Folding 49 Tuşlu Taşınabilir & Katlanabilir Dijital Piyano (Beyaz) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Blackstar Carry-On Folding 49 Tuşlu Taşınabilir & Katlanabilir Dijital Piyano (Beyaz) kitabını ele aldık. Blackstar Carry-On Folding 49 Tuşlu Taşınabilir & Katlanabilir Dijital Piyano (Beyaz) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Blackstar Carry-On Folding 49 Tuşlu Taşınabilir & Katlanabilir Dijital Piyano (Beyaz) kitabının yazarı, Blackstar Carry-On Folding 49 Tuşlu Taşınabilir & Katlanabilir Dijital Piyano (Beyaz) kitabının fiyatı ve Blackstar Carry-On Folding 49 Tuşlu Taşınabilir & Katlanabilir Dijital Piyano (Beyaz) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Blackstar Carry-On Folding 49 Tuşlu Taşınabilir & Katlanabilir Dijital Piyano (Beyaz) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Blackstar Carry-On Folding 49 Tuşlu Taşınabilir & Katlanabilir Dijital Piyano (Beyaz) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Blackstar Carry-On Folding 49 Tuşlu Taşınabilir & Katlanabilir Dijital Piyano (Beyaz) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Blackstar Carry-On Folding 49 Tuşlu Taşınabilir & Katlanabilir Dijital Piyano (Beyaz) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU