-->

Bu Hikayede Sen de Varsın Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Bu Hikayede Sen de Varsın kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Bu Hikayede Sen de Varsın kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Bu Hikayede Sen de Varsın kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Cemil Dönmez 1958 yılında İstanbul’da doğdu. Lise eğitimini Kabataş Erkek Lisesi’nde, üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Finans Bölümü’nde tamamladı. Muhasebe ve Denetim dalında yüksek lisans yaptı. Yıllar sonra, toplum bilimine, toplumsal değişim ve gelişmeler ile toplumu oluşturan insanlara olan tutkusu ve araştırmaları nedeniyle İstanbul Üniversitesi AUZEF Sosyoloji bölümünden başarıyla mezun oldu. Bilgisayar sektöründe uzun yıllar kendi şirketinin yöneticiliğini üstlendi. Türkiye Futbol Federasyonu’nda Federasyon Temsilciliği görevinde bulundu. Edebiyat ve Türkçeye olan ilgisi ise ortaokul yıllarında başladı. Onun için güzel konuşma ve belagat insanın kimliğini ve etiketini oluşturmaktadır. Çeşitli konularda yazdığı yazılar ile şiirlerini, hayatını da anlattığı “Bu Hikâyede Sen de Varsın” isimli kitabında topladı. “Kımıldama!!! yere yat!!!” Ben yeni aldığım ve ilk defa giydiğim bej rengi pardösü ile, diğerleri de montlarıyla yağmurdan çamur içinde kalmış olan yerlere yatıverdik. Ellerimiz birbiri ile kenetlenmiş vaziyette ve ensemizde, başlarımız da yere dönük bir müddet yattıktan sonra ben çenemi hafifçe kaldırdığımda bir asker önümde diz çökerek silahını ateşe hazır hale getirdi. Kafamı sağa döndürünce...

***** Bu Hikayede Sen de Varsın kitabını için satın alma linkleri:
Bu Hikayede Sen de Varsın kitabını satın al

***** Bu Hikayede Sen de Varsın indirme linkleri:
Bu Hikayede Sen de Varsın kitabını PDF İndir
Bu Hikayede Sen de Varsın kitabını ePub İndir
Bu Hikayede Sen de Varsın kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Bu Hikayede Sen de Varsın kitabını ele aldık. Bu Hikayede Sen de Varsın kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Bu Hikayede Sen de Varsın kitabının yazarı, Bu Hikayede Sen de Varsın kitabının fiyatı ve Bu Hikayede Sen de Varsın yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Bu Hikayede Sen de Varsın kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Bu Hikayede Sen de Varsın kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Bu Hikayede Sen de Varsın kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Bu Hikayede Sen de Varsın kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU